E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
aybikecim allah nazardan saklasın yavrunu maşalah ya
:asigim:
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol şevvalim sırada sen varsıncanlarım benim hepinize maşallah
orda olmak vardı,çok güzel bir gün geçirdiğiniz belli dostluğumuz daim olsun.kaydirigubbakcemile5
bu arada alyamı ayrıca kokluyorum.:asigim:
teşekkür ederim hemşomayy negüzel bi gün oluş kızlar hepiniz cok guzel cıkmıssınız kaydirigubbakcemile5
yakın oldugunuz için cok sanslısınız bole guzel dostluk kurmak zoryerimseniben
aybikecim ayrıca senin eşarbın cantasındanda bende var bende bole esarplara bayılıyorummm:lepi:
canım benim yaa ne kadar samimi satırlar öyle allah razı olsun iyiki aramızdasınAybikecim bir zamanlar Alya Dua'yı eklediğin resimlerden karnındayken seyrediyordukyerimseniben
Şimdi minnoşumuz doğdu da gezmelerde seyrediyoruz artık onukaydirigubbakcemile5
Kızına ve sana MaşAllah Rabbim nazarlardan korusun ikinizide
Leptapçım gülümsemenle bu kadar uzaktan bile içimi ısıttın canım benim:1hug:
Bu arada anneciğinide görmüş olduk.Ellerinden öperim anneninde ayrıca
Rabbim gülen yüzlerinizi hiç soldurmasın Dostluğunuz daim olsun.Sizlere evliliklerinizde mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim.
Sevgiler canlarım KardeşlerimŞenizŞenizŞenizŞeniz
Ayrıca unutmuşum yazmayı şimdi aklıma geldi leptapçım en kısa zamanda sende böyle bir melek alırsın kucağına inş.
bende merak ettim valla arkadaşınımaşalllah cok tatlı cıkmışşsınızzleptabım ilk gördüğümde seni bir arkadaşıma benzetmiştim , hatırlıyomusun, hele bu fotolarda o kadar benziyosun ki sositososito
amin mızmızım rabbim dileyen herkese nasip etsinaybikecim maşallah bebişin büyümüş..leptabım bebek çok yakışmış kucağına.Allah en kısa zamanda sanada hayırlı,sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah:Saruboceq:
teşekkürler canımAybikeciğim annelik sana pek yakıştı tatlım.Şeniz
Kızınada sanada maşallah
Leptap sende harika görünüyorsun canım.:1hug:
Dostluğunuz daim olsun inşallah opuyorumnanaktanzemuszemus
sağol kuzum senin kadar olamasaktaohh ohhpek bi keyifli olmus yaaa..
masallah cadi kizini yerim ben yerimmm.. ikinizde pek guzelsiniz ayy![]()
teşekkürler nikonum senin yerinede öpüp kokladım alyamı41 kere maşallah tütütü
opuyorumnanaktan ya ne güzel Alya Duamız büyümüş
kilocuklar gitmiş :CüvCüv:
babaya kavuşulmuş sositososito
dostla buluşulmuş opuyorumnanaktan
aileler kaynaşmış kaydirigubbakcemile5
Alyamızın keyfi yerinde, gazı çıkartılıyor bir yandan :jeyyar:
hanımlar yine her zamanki gibi pek şık yerimseniben
Leptabın evini de gördük bir anlamda ooh oh hihoyyyt
mamalar da ayrı bir güzel cokacimcoook
zemuszemus Rabbim muhabbetinizi artırsın öptüm sizi :Saruboceq:
teşekkürler deryam aybik bgn süpriz yaptıayyy maşallah yaw ben daha yeni görüyorum burayı
Leptabım çok tatlı olmuşsunuz Alyaylaaa Rabbim en kısa zamanda sanada bebiş sevmeye gelmek nasip etsin bizeee
Aybiğim çok iyi görünüyorsunuz maşallah
bizde yapalım bi buluşma ben gidersem 1 ay kalırız diyoruz kısmet bakalım
İşler artarsa döneriz ama annemler kalırsınız diyor gitmeden görüşelim sende geldin
çok teşekkürler canımYa nasıl seviyorum böyle buluşmaları. Çok güzel imrendim vallahi... Hele o bebiş oy oy yerim ben onu opuyorumnanaktan Gerçekten hepinizin yüzlerine yansımış güzelliğiniz... Allah dostluğunuzu bozmasın:enbuyukkk:
çok çok çok teşekkürler canımbayılıorum böle herşeyinizde birbirinizin yanınızda olmanıza maşallah sizee ya..dostluğunuz baki olsun..
alya dua çok tatlıı ballım benmm![]()
çok teşekkürler canımoooooooooooooooo maşallah bu ne hız kızım daha yenı gıttım
ama olsun canım ıyı de eğlenmışsınız kızın da ıyıce serpılmış kırkın hayırlı olsun teyzem
dostluğunuz daım olsun canlar
allah razı olsun:lepi:maşallah kızlaar yaa çok tatlı çıkmışsınız. Alya Dua ya söyleyecek söz yok zaten. Rabbim nazardan korusun. çok güzel bir dostluk olduğunu burdan bile hissetim valla. uzun sürmesi dileğiyle.
amin rabbim herkerse nasip etsin böyle kalıcı dostluklar:Saruboceq:maşşallah prensesin çok tatlı.allah nazardan saklasın.dostluğunuzu da allah daim etsin
kızz sen beni görmedimiydin teşekkürler güzel yorumun içinopuyorumnanaktanöncelik alya dua hanımın maşalllah nekadarda büyümüş,çok güzel bir kızın var aybike....
ve sıra sizlerde vallahi bayılıdm dostluğunuza aman nazar değmesin....
bu arada ben leptapıda görmüş oldum nekadar da sıcaksınız hepiniz....
allah razı olsunOooo Aybikecim -Leptap veee en önemlisiii orda güzeller güzeli bir melek var...
Maaşallah size ...Çok güzelsiniz ya...
Rabbim korusunn sizi inş..
Dostluğunuz daim olsun...
AY AYVRUM YAZIIIKKK NASILDA GÜZEL UYUYOR ÖLE, KIYAMAM BEN SANAA,
DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN KIZLAR, ÇOK TATLISINIZ AMA ÜZGÜNÜM BEBİŞ ÇOK ÇOK DAHA TATLI, YERİM BEN ONUUUopuyorumnanaktan:asigim::1hug:a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk: