Alya Dua'nın Leptap teyzesine kırk uçurmması:)

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin... :Saruboceq: alya dua hanıma da kocaman maşallah......... :nazar: :nazar: :nazar: çok tatlı yaaaa......... :asigim: :nazar:

allah razı olsun
açıkcası bu güzel dostlukları görüpte içinizde olmak istemeyen yoktur heralde

banada beklerim leptap alyadua ve annesi herkese kapım açık :)

hijyenim davete icabet gerekir seve seve geliriz inş hele sen hayırlısıyla bebişini kucağına al:ecrin_bebek: görmeye geliriz inş:Saruboceq:

ayyy maşallah:nazar:
süpersiniz ikinizde dostluğunuza hayranım:1hug:alya dua
da pek bi şeker maşallah rabbim nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
dostluğunuz daim olsun
koçişlerinizde pek bi iyi anlaşıyolar ne güzel:içelim:

canım ya maşallah alya dua nasıl şeker olmuş nasıl büyümüş.....:ecrin_bebek::nazar::nazar:
ayrıca dostluğunuzda süper :))kaydirigubbakcemile5
ALLAHIM DAİM ETSİN DOSTLUĞUNUZU..alkisalkisalkis
alya duacıkta sağlıkla sıhhatle büyüsün annesi..:Saruboceq:
bu arada hemencikte özüne dönmüşsün sanada maşallah...:nazar::nazar::nazar:
leptap cım sana ve tüm istiyenlerede nasip eder( tabiki banada) RABBİM böyle güzel bir melek..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

[QUOTE=_Biricik_;10126342]ayyy maşallah:nazar:
süpersiniz ikinizde dostluğunuza hayranım:1hug:alya dua
da pek bi şeker maşallah rabbim nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
dostluğunuz daim olsun
koçişlerinizde pek bi iyi anlaşıyolar ne güzel:içelim:
[/QUOTE]
canımçok teşekkür ederiz evet kocişler pek iyi anlaştı bizden daha çok çabuk kaynaştılar
canım ya maşallah alya dua nasıl şeker olmuş nasıl büyümüş.....:ecrin_bebek::nazar::nazar:
ayrıca dostluğunuzda süper :))kaydirigubbakcemile5
ALLAHIM DAİM ETSİN DOSTLUĞUNUZU..alkisalkisalkis
alya duacıkta sağlıkla sıhhatle büyüsün annesi..:Saruboceq:
bu arada hemencikte özüne dönmüşsün sanada maşallah...:nazar::nazar::nazar:
leptap cım sana ve tüm istiyenlerede nasip eder( tabiki banada) RABBİM böyle güzel bir melek..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım özlemim çok teşekkür ederiz
rabbim anelik duygusunu en kısa zamanda sana ve tüm dileyenlere içindede bana tatdırır

ayy ne güzel bişey bu fotolara bakarken hiç bitmesin dedim kendi kendime mutluluk ve dostluk bi kareye demekki böle sığıyormuş.Rabbim mutluluğunuzu muhabbetinizi daim etsin..leptap ablamm insan sanada tez zamanda hayılrlı bi ewlat werir rabbim ve tüm isteyenlere..aybike seni uzaktan uzağa çok takip ettim walla süper hatunsun..alya dua şanslı senin gibi bi anacığı war=) çok uzun oldu idare edin:nazar:

Aybik ablacım Leptap ablacım ikinizde çok güselsiniz. Allah arkadaşlıqınızı bozmasın ?
sahi siz burdamı tanıstınız yoksa geçmisiniz varmı _? ::)
Alya duaayıda ablası yer ne tatlı sey o yaa masallah Allah nazarlardan saklasın.. :nazar::1hug:

ne tatlısınız yaa bizim dostluğumuza ortak olduğunuz için teşekkür ederim
özlemcim daima dualarımdasın,herşeyin bir vakti vardır eminim vaktin dolduğunda sende çok güzel bi anne olucaksın
gizemcim sen gezersinde biz gezmezmiyizkaydirigubbakcemile
şeymacım kıskanma gülüm gel sende ortak olkaydirigubbakcemile
teremcim çok kibarsın tatlım ama bence ben daha şanslıyım alya gibi güzel ve uslu,sağlıklı bi bebeğim olduğu içinŞeniz
tatlıdelim burdada buldunmu biziopuyorumnanaktan biz leptapla kk da tanıştık bitanem inş daim kalır dostluğumuz Alyacık seni öperŞeniz

cok guzel gorunuyorsunuzzz:nazar::nazar::nazar:boyle dostluklari gorunce cok mutlu oluyorum..:1hug:aybike dogumdan sonra hic kilon kalmamis cok fit gorunuyorsun:nazar:dua cok tatllii uykulu uykulu:asigim:

İkinizde çok tatlısınız mşlh
Amaaa hiç kusura bakmayın sizi büyük farkla geçen bi küçük hanım var
Maalesef onun yanında sönük kalıyorsunuz
Parlamak istiyorsanız kadraja onu almayın dicem ama
Biliyorum mümkün değil opuyorumnanaktan
Mşlh cimcimeye
Annesi zaten KK da ilk dikkatimi çeken üyelerden biridr
Ama kızı annesi geçti bile Boynuz kulak meselesizemuszemus

Back