=)) aynı şeyi bende istiyordum cnm olsun personelleri yarıya böleriz yarısı size yarısı bizeaa balayıdaş olucaz. Ama ben tek balayı çifti biz olalım hep bizimle ilgilensinler istiyodumcanım bizde 6 haziran 12 haziran tarihleri arası ordayız inş. sigorta dahil 1300 tuttu 6 taksit ödüyoruz :))
=)) aynı şeyi bende istiyordum cnm olsun personelleri yarıya böleriz yarısı size yarısı bize
kızlar 2011 yılında alva donnaya balayı için giden ilk çift dönüşte buraya yorum yazarsa çok sevinirim. tavsiyelerinize ve görüşlerinize ihtiyacımız olacak
otel cok guzeldii biz calisanlarin ilgisinden ve otelden cok memnun kaldik yabanci agirlikliydi bide balayi ciftleri vardii =)
ewt cnm biz 5-10 haxiran ordaydik ama hic. disari cikmadik otelle yetindik=) tek tavsiyem yol konusunda olucak otele kadar transfer alin yada arac ayarlayin biz biraz zorlandik havaalanindan sonra
balayi ciftlerine extra biz ayricalik gormedik giriste odamiz suslenmisti meyve ve sarap vardi =) sormak istediginiz birsey varsa yardimci olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?