Bizde balayı icin alva donna da karar kıldık inş guzel bir balayı geciririz
alva donna fun clup
bizde ordayız haziranda
hiç düşünmeyin harika bi otel biz geçen yaz gittik eşimle evliliğimizin birinci yılının dolmasına birkaç ay kalmasına rağmen bizi balayı çifti yaptılar ve inanılmaz güzel jestler yaptılar odada pasta şarap her gittiğiniz alakartta size özel hazırlanmış masa ve özel hizmet ayrıca balayı çiftine herşey indirimli (bali evleri sultan kahvaltısı) her akşam ayrı bir parti vardı bizim için ikinci balayı oldu (balayım gemiyle yunan adaları turuydu)herkese tavsiye ederim bu arada otel resimlerde göründüğünden daha lüks (fiyatı uygun olduğu için çok tereddütlü gitmiştik), çok 5 yıldızlı otele gittim ama alvanın yanında yıldızları sönük kalıyor, bu sene o standartlardan düşmemek için gidecek otel bulamıyorum butik otel arıyorum bu arada tebrik ederim Allah mesut etsin
merhaba hanımlar, balayı için otel arayışındayız ve şu an üzerinde durduğumuz otel alva donna.
otelle ilgili bilgisi olan gidip gören konaklayan fikirlerini paylaşabilir mi.
Bizde balayı icin alva donna da karar kıldık inş guzel bir balayı geciririz
bizde 18 temmuzda alva donnadayız.artıları ise odada netin olması,ala carte restorantların bedava olması,yiyecek çeşitinin bol olması,geceleri oda servisinin ücretsiz olması diğer otellerden ayıran özellikleriydi:)))
ben bu oteli çok beğendim balayı için uygun ve fiyatıda aynı kalitede diğer otellere göre uygun ama nişanlım bir türlü beğenemedi!!!! hala otel arıyoruz
kızlar bende şu an alva donnayı araştırıyorum. bildiğim kadarıyla anı tur rezervasyon yapıyo. peki sizler hangi tarihller için kaç gün ne kadar fiyat aldınız öğrenebilir miyim?? sonuçta balayı yapmak az para değil ve insan güzel şeylerle karşılaşmak ve güzel anlar hatırmak istiyo :26:
26 haziran-3 temmuz deniz tarafı 1820 tl max karta 12 taksit
giden birisinden bu yorumları okumak çok güzel.inş biz de güleryüzlü döneriz ordan
Tam daha önce bi tanıdıgı yada kendi giden biri yokmu diye sormak icin konuya girmiştim ama cevabımı aldım teşekkürler Baronesss inş bizde mutlu ayrılırız birde denizi nasıl diye soracaktım ben malum balayında pek havuz önerilmiyor =)
kızlar a'la cartelar ücretsiz mi?benim okduğuma göre 1 kere sadece birinden yararlanabiliyormuşuz:S
5 haziran-10 haziran 1280 tl haziran başı olunca fiyatta uygun oldu=)
öncelikle bizde 18-23 teemuz arası gidicez.deniz manzaralı 2000.
canım ala cartelerin her biri birer defa ücretsiz.sadece biri değil.5 tane var zaten.5 gece kalıcaksan her gece birine gidebilirsin:)))
galiba bizde balayıdaş olucaz:)19-24 temmuz arası gitmeyi düşünüyoruz granada ile alva donna arasında kalmıştık,nişanlım(eşim:))burayı istiyor ama benim kuşkularım var yorumlar kafamı karıştırdı açıkçası
bir de biz nikahı ocakta yaptık ama düğünümüz 18 temmuz,balayı çifti yaparlarmı bizi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?