Alüminyumsuz roll on?

cherry85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
194
1
39
arkadaşlar doktor alüminyumsuz roll on kullan dedi.hangi markaların alüminyumsuz roll on u var yardımcı olur musunuz?

ben gratis'ten alüminyumsuz bir deodorant aldım. markası: day's natural cosmetics. paraben, alüminyum ve alkol içermiyor. lavantalısını aldım çok güzel kokuyor. anti-perspirant olmadığı için tabi ki terlemeye etki etmiyor, kötü koku problemim zaten olmadığı için o konuda bir şey diyemeyeceğim. ama zaten terlemeyince kanser riski artıyor. memnunum yani bu üründen.

seba med roll on da alüminyum yok. ben kullanıyorum uzun zamandır..

Kızlar nivea pure and naturals deo roll on larda aluminyum içermiyor bilginize. Fiyatıda diğer roll on larla aynı.

Kristal deodorantlardan al birkaç marka var zaten Türkiye de. Ben Crystal Deodorant kullanıyorum. Çok memnunum alüminyum paraben ve alkol içermiyor

arkadaşlar
bende kristal roll on lardan kullandım fakat kullanımı biraz zahmetli,koltukaltını nemlendireceksiniz onu iyice yayacaksınız kurumasını bekleyip giyineceksiniz..eğer işe gitme telaşınız varsa gerçekten vakit alabiliyor..çok hareketli bir yaşamınız varsa yada yaz aylarında çok etkili olmuyor..kendiniz ter kokunuzu duyup rahatsız olma ihtimaliniz yüksek..
gratis ten alüminyum ve paraben içermeyen roll on ları kullanıyorum ,sonuç diğerleri (dove ,rexona vs.)gibi mükkemmel değil ama idare edecek boyutta ve en azından içim rahat..
bir de hafta da bir yada iki defa banyodan sonra deo- tak krem uyguluyorum ,her günde gratis ten roll on sonuç genel olarak iyi..terliyorsunuz ama koku olmuyor..

gratiste satılan cyristal deodorant aliminyum içermiyor deniyor bende aldım. Zararsız olabilir ama kokuya karşı pek bir etkisini göremedim bu yüzden body shoptan deodorant aldım mumlu olanlarından zaten 3 rengi var oldukça memnunum aliminyum vs içermiyor tavsiye ederim.

ersağ ürünlerini duydunuz mu bilmiyorum , rollonu alüminyumsuz,türk malı, organik ve helal sertificalı

Roll on değil ama aynı işi fazlasıyla gören hatta daha iyi bir ürün var bence.Body mist diye geciyor.Tamamen doğal içeriğe sahip oldugunu söylüyor firma.Ben tatilde almıstım keşke dükkanlarda satılan bir ürün olsa da kargo parasından yırtsak benimkini tam 3 aydır kullanıyorm.bu kadar fazla gidebileceğini hiç düşünmemiştim aslında.Belki seversiniz diye burada da paylasayım bu tarz ürün arayanlara yardımcı olur.Natural Active Body Mist Energize benmki.Diğer çeşidi turuncuya göre daha fresh.

ben de ersağın alüminyumsuz roll onunu kullanıyorum. tere engel değil ama koku olmuyor..

sebamedin alüminyumsuz olduğunu okumuştum bi yerde ama kendim bakmadım

bende alüminyumsuz ve paraben içermeyen deodorant ararken gratiste soft gentille i bulup aldım yorumlarda kötü koku oluşturdugunu okumama ragmen ilk etapta ferah bir kokusu vardı.ancak koltuk altına sıktıktan sonra gün içersinde hissettirdiği o koku berbat.. bir deodorant temiz bir teni bile bu kadar berbat bir hale nasıl getirebilir..kesinlikle almayın yazmak istedim 1 hafta bile kullanmadan direk çöpe attım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…