- 21 Nisan 2016
- 812
- 288
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Merhaba hanımlar ben 27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve polikistik over var hamile kalmak istiyorum onun için tedavi olmama lazım perşembe günü doktora gideceğim daha öncelerden de devlette ve özelde bir yere gittim genelde karşılaştığım sıkıntı o muyaene koltuğuna kadar heyecanlanmamam ama ne zamanki yattım o zaman heyecanlanıp kendimi farkında olmadan kasmam ve hoca alttan bakacağı zaman istemsiz kasılmam ve hocaya "hocam lütfen çekin deme" pireyi deve yapmam aslında çok basit işlem ve 5 dk bile sürmüyor ama maalesef bir türlü bunu atlatamadım ilişkiye giriyorum şuanda ama evlendiğim ilk zamanda ilk 5 ay vajinimustan dolayı giremedik ve sonrasında özel bir klinikte destek alarak hallettik şuanda asla sıkntı yok çok rahat ve herşey yolunda ama bu alttan muayene fobimden ötürü simir testi bile yaptıramadım çok üzülüyorum bunu nasıl aşabilirim? mesela perşembe günü doktora gideceğim ya kendimi ne kadar rahatlatsam da kafamın %30u orda acaba alttan muayenede ne olacak diye belki çok rahat olacak ama bundan sonraki tedavilerde hamile kalıncaya kadar biliyorum ki bunu aşmam lazım acaba tek ben miyim böyle diyorum hocamla detatylı konuşup yardımını isteyeceğim ama bir de sizlere danışmak istedim.Acaba o sırada ne yapayım? altımdan bakarken nasıl bir yol izleyim? Şimdiden teşekkür ederim.