• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alttan muayene ?

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
7 aylık evliyim , kadın doguma gitmek istiyorum kontrol icin ama ilk olduğu icin alttan muayeneden de cekiniyorum.
Sancaktepe Ümraniye dudullu civarı tavsiye edebiliceginiz bir kadın Doğum doktoru var mi ? Her doktor bir olmuyor çünkü, sert ciddi bir doktorla karşılaşırsam rahat olabileceğimi de düşünmüyorum acikcasi

1 senelik evliyim 3 kez gıttım bende cekindim ama sadece 15 20 saniye sürüyor hiç sıkıntı yapma :)

Alttakı kıyafetlerini tamamem cıkartıyorsun koltugu var oturuyorsun orda bez gıbı bısey var uzerıne ortuyosun seslenıosun hazırım ben dıye yada onlar seslenıo hazrlandınmı dıye zaten. Akıntı sorunu ıcın mı gidiceksin :)

Alttakı kıyafetlerini tamamem cıkartıyorsun koltugu var oturuyorsun orda bez gıbı bısey var uzerıne ortuyosun seslenıosun hazırım ben dıye yada onlar seslenıo hazrlandınmı dıye zaten. Akıntı sorunu ıcın mı gidiceksin :)
Evet kasiklarim da agri oluyor bazen sebeplerini merak ettim

Hamile olma durumun yok demi cunku oyle bı durumda düşük tehlikesı olabılır ,2 , 3 makine sokuyo cunku oraya. Oyle bı sorun yoksa mutlaka simir testide yapsınlar
Şüpheli ilişki sonucu negatif , bu ayda negatif sanırım ama agri devam ediyor , gebelikle ilgili pozitif sonuç alamadığımız icin biraz da tedirginiz aslinda

Back