• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Alttan çıtçıtlı erkek bebek gömleği arıyorum

alltan cıtcıtlı degl ama 6-9aylık erkek gomlegı war elımde.kardesmın dugnunde bi kez giydirmiştm kırmızı ekoseli kibar bi gömlk.kaliteli 40dan almıstım ama 20den veirirm .guzel duruyo.oglumun üstünde foto var istersen.bi de kısa kollu yesil ekoseli icine badi giymiş dikili tarzda onuda 15den veriyim.ikisini alırsan 30dan veririrm. kullanıslı 2side tertemiz.

Oğlum çok hareketli normal gömlekler sürekli çıkıyor pantolondan o sebeple çıtçıtlı arıyırum sağolasınn

Oğlum çok hareketli normal gömlekler sürekli çıkıyor pantolondan o sebeple çıtçıtlı arıyırum sağolasınn

canım ben de çok aramıştım o tarz ama bulamamıştım ben de küçülen çıtçıtlı atletini kesip gömleğinin alt kısmına dikmiştim gayet güzel olmuştu,zaten gözükmüyor da :1:

canım ben de çok aramıştım o tarz ama bulamamıştım ben de küçülen çıtçıtlı atletini kesip gömleğinin alt kısmına dikmiştim gayet güzel olmuştu,zaten gözükmüyor da :1:

Valla harika bi fikir :)) 40 yil dusunsem aklima gelmezdi..tebrikler..cok begendim yaaa...eline emegine saglik arkadasim :)

Back