Alttan alttan laf sokma?

O senden fazlasina sahipken mutlu olamiyor demekki sana gıpta ediyor, o yüzden mutsuz etme cabasi var
Ben direk yüzüne söylerdim valla böyleleri hakkediyor cünkü..

Yani tabi ki.. O kadar çatlar söylemek istersen yalnızken güzel güzel anlatırsın. Saçma bir şeyde söylüyor olsa orada, kız der ki yine de iyi niyetli arkadaşım sağolsun der..

Canım benim çok sağol yardımın için. 2 senedir sabır çektim zaten de, olmadı bugün de rahatsız oldum. Sonra dedim ki e madem rahatsız oluyorsun görüşme olsun bitsin. Zaten görüşmeyeceğim, buradan yorum almaya kadar geldi ise o arkadaşlık benim için bitmiştir. Yalnız işte konuşup/konuşmama konusunda tereddütüm olduğundan konu açtım. Sen konuş öyle bitir arkadaşlığını rahatsız olduğun şeyleri söyle diyon yani?

İlave ettim yorumuma:

Ha ama içinize sinmeyecekse, gönlünüz konuşarak tatmin olacaksa, öyle de yapabilirsiniz.
Şu konumda sizin kendinizi en iyi hissedeceğiniz şekli, sizin için doğru olan.

Ben de az arkadaş kazığı yemedim değil hani, kimde ne var, ne özelliği ya da ne yarası var dokunmadan konuşacağım, kırmayacağım diye cümlelerime ne göbecikler attırırdım
Ama sonradan sonraya değiştik, gayretine değecek insanı kırma, gerisini salla.

anlamak için iki kere okudum o benim param değil derken ne demek istediki..
yalnız benden başka soran olmamış bana söylese alttan laf soktuğunuda anlamazdım:))

Şöyle mesela, benim param değil harcayamam babamın verdiği parayı dedi. Çalışıp kazanmıyorum manasında. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın. Aslında sorun bugün de değil sürekli benim ilişkimde vs yaptığım hatalardan dolayı alttan alttan laf sokması. İnsan hissediyor malesef.

Tabi ki söylemelisin bence :) sonra açıklamasını dinlenemede gerek yok. Sadece söyle. Ben senin şu şu şu hareketlerinden çok rahatsız oldum. Şu yaşıma geldim neyin ne amaçlı söylendiğini anlayabiliyorum. Bundan sonra görüşmek istemiyorum.

Teşekkür ederim canım okudum. Vallahi benim de ilk değil ve kendisi de zamanında çok yemiş bana anlattı ben de ona anlattım tabi. Derleştiğimiz de oldu bu konuda.

Ne gerek var şöyle insanlarla arkadaşlık kurmaya? Beraberken eglenemiyorsan seni sürekli geriyorsa o arkadaşın gereği ne Allah aşkına?

Başta böyle gitmiyordu ben yanlış mı anlıyorum oldu ama insan 5 kez anlar 10 kez anlamaz bunu. Artık tamamen hissettim diyelim, uyandım tabir-i caizse.

yok karışık olsaydı kimse anlamazdı :)
e kendiside çalışmıyormuş gezip tozuyormuşta parayı babasından değil annesinden mi alıyormuş

konu ile ilgili tespitime gelince sizi kıskandığı sizin gibi olmak istediği için belkide kendine bile itiraf edemediği bu duyguyla bu şekilde davrandığı..
eminim daha önce babamdan para alırken sıkılıyorum rahatsız oluyorum tarzı bir konuşma geçmiştir aranızda..

Ben rahatsız oluyorum bunu kendisine de belirttim ancak babam ayda 1 içinden geldiğinde maaşını alınca bana harçlık verir ben de kabul etmezsem bozulur zorla sıkıştırır elime falan. İçinden geliyor yani. Bu aralar da iş arıyorum, Allah nasip ederse gireceğim. Şu an kendisi çalışıyor ama o da aynı şekilde harçlık alıyordu. Sorun bu mevzu da değil bugün o cümleyi kurduğu için o kesimi belirtmek istedim.

off kızı kendime benzettim ve özür dilemek istedim yahu
aşırı patavatsız insanımdır
ben de bazen derim yerli yersiz ben olsam böyle demem hayatta filan derim halbuki arkadaş demiştir ya da başına gelmiştir filan
arkaaşınız da patavatsız olmasın? görüşmeyin diyemedim kendime benzetince ama belki direk uyarmak gerkeiyordur ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…