• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altınbaş destan koleksiyonu

peri_han

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
14
0
36
Manisa
kızlar merhaba
ben de yeni üye sayılırım.daha önce hiç mesaj yazmamıştım. sömestrde nişanlanıyorum.altınbaşın destan koleksiyonu nasıl sizce? benim çok hoşuma gitti ancak arkadaşlarım hiç nişan yüzüğü gibi durmuyo bunlar deyince kararsız kaldım.siz de fikirlerinizi söyler misiniz?

$AltinbasDestan450x450pixel1.jpg

benim beğendiğim model bu işte.nasıl sizce?

Fena degil, ama bence bu modelden hevesinizi cabuk alirsiniz diye dusunuyorum.
Bir iki yil sonra degistiririm yuzukleri derseniz alin.

Modası çok çabuk geçecek ve çok çabuk bıkılacak bir model bence. Alyans gibi durmuyor biraz siyah benim tarzım değil hiç.

bence mükemmeelll:)arkadaşım zevklerimiz aynı ya ikimizde çok zevkliyiz I THİNK:D çok ağır ve hoş duruyor bence öyle sıradan sarı düz bişi deil herkesten olmayan türden birde parmağında görmek lazım eminim çok yakışıcaktır uzun yıllar eşinle takmanız dileğiyle..

Ben yerinde olsam daha klasik modellerden alirim bizde Nisanlandik onuncu ayda ve gelecek sene yine degistirmek istiyoruz yüzüklerimizi ....

Bu arada allah tamamina erdirsin insallah :34:

PER_HAN IN begendığı çok asil bencee begendımmm zariff duruyor

bizim alyanslarımız da destan serisinden, kullanımı gayet rahat ve herkeste olmaması harika, ben çok seviyorum alyansımı:)

bizimkide destan serisi benden önce nişanlım çok istedi sonra bende alıştım tabiki yorumlar içime sindirdi her gören ne kadar farklı çok hoş duruyor diyorrr

ben biraz fantazi tarzdaki yüzüklere benzetiyorum canım.. Sıkılmaya müsait bi model..

Eki Görüntüle 314619

benim beğendiğim model bu işte.nasıl sizce?

Ben de 17 Ağustos'ta nişanlandım. Klasik sarı altın alyansları sevmiyorduk. Beyaz altın alyanslar da gümüş gibi duruyordu. İnternette resmini görüp bayılmıştım bu modele. Şu anda da parmağımda. Çok rahat, kullanışlı, hem spor hem farklı, bence mükemmel bir alyans. Sıradışı olmak istiyorsanız hiç düşüneyin...

klasik yüzüklerden şaşamamak gerekir diye düşünüyorum zamanı geçiyo çünkü bu modelleri bana birazda erkeksi duruyor

Back