altına yatırım

Zadegan

Yeteeer,,, demek yetmez ki bazen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1.766
1.527
63
29
Arkadaslar finans pek ilgi alanım değil. Altın dolar vs yani borsa konusunda geniş bilgi sahibi değilim.. kendi çapımda ayda 2 bilemedin 3 gr altın atıyorum kenara.. (Borçlar yeni bitti birkaç aydır birikim yapıyorum)
Altının gr mini 98-100 tl arasından satın alıyordum.. Fakat geçen ay itibariyle altın 107-111 tl arası gidip geliyor..
Ben de kk da illa bir bilen vardır dedim ve sormak istedim.

' bu ay 4 adet gr altın yapmak istiyorum.. Fakat altın düşer mi ? Ne zaman düşer ? Ortalama kaç liraya düşer? En azından seçimlerden sonrasını mi beklemeliyim? '

Evet hanımlar beni bir aydınlatırsanız çok sevinirim..

Haa bir de ekleyeyim karagun olmadıkça bu altınları ben 5-6 yıl bozdurmayi düşünmüyorum.. yani uzun vadede yatırım.. ev pesinati olsun istiyorum

Bende pek bilgi sahibi degilim canim ama eger harcama riskim yok diyorsan biriktir altin dusunce al

Biraz geç olacak cevabım ama bende bugün altın alacaktım kuyumcu arkadaş eğer seçimde tek başına iktidar olunursa altın düşer ama koalisyon olma durumu olursa yine ozaman altın daha da artacak dedi bende ne yapacağımı bilemedim almadım seçimi bekliyorum.

Ben de almıyorum seçimleri bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…