Herkese sevgiler. Derdim 4.5 yaşındaki oğlumun çişini son ana kadar tutup öyle wcye gitmesi. Hadi oğlum çişini yap bak gelmiş diyorum yok diyor, güzellikle diyorum olmuyor,oyunla kim gidip çiş yapacak kim kazanacak diyorum olmuyor! Artık ne yapacağımı şaşırdım geceleri bez bağlıyorum sorun olmuyor ama gündüzleri sürekli oyuna dalıp wcye gitmiyor. Son anda gittiği için camasirlarina da kaciriyor. Dün okuldan başka kıyafetle gelince neden oğlum gitmedin altına kaçırdın dediğimde NE YAPAYIM dedi. Doktora mi goturmeliyim ? Annem oyuna dalıyor ondan gitmeyi istemiyor diyor başına gelip çözen birileri vardır mutlaka.
Gece uykudan uyandırıp çise götürüyorum uyku sersemi çiş yok diyip ağlıyor geri kalkıyor yapmadan sonra da altına işiyor. Gündüz de 2-3 sefer götürüyorum hadi otur yap diyorum oturuyor ama yok diyip kalkiyor
Gece uykudan uyandırıp çise götürüyorum uyku sersemi çiş yok diyip ağlıyor geri kalkıyor yapmadan sonra da altına işiyor. Gündüz de 2-3 sefer götürüyorum hadi otur yap diyorum oturuyor ama yok diyip kalkiyor
Son düzenleme: