- 19 Ocak 2010
- 743
- 153
- 123
- Konu Sahibi tinimini_hnm
-
Şanssızlık yaşamışsın ayy sim gibi diyo bideGaliba o yüzden kuaför denedi bende işe yaradı
valla o kadar şaşırdım ki görünce tamam renk tutar tutmaz ton açılır yada açılmaz
ama sim ne be yafff, sim ne alaka kardeşim ya...
resmen vallahi sim dökersin ya saça aynı öyleydi parlak parlak
tam ifade edemiyorum
dur anlatmaya çalışıyım
şerit düşün böyle arka arkaya - - - - - - bunun gibi
o şeritlerin biri parlıyo biri sönük biri parlıyo biri sönük böyle devam edip gidiyo
saç telini inceledim aynı böyleydi durum
facia yani
koleston çektimde üstünden geçti şükür
onun için tövbe diyorum loreale...
Hangi rengiydi lorealin :26:
son iki resmin üstüne koleston 12.0 kullandım
önceki resimlerde koleston 12.0 la elde ettiğim renk
Eki Görüntüle 293551 Eki Görüntüle 293552
Eki Görüntüle 293553 Eki Görüntüle 293554 Eki Görüntüle 293548 Eki Görüntüle 293549
arkadaşlar saçlarımın tonunu bayağı açmakla beraber, daha istediğim renge ulaşamadım
ama eğer yakalayacak olursam istediğim rengi, bu konuyu takip eden arkadaşlara fikir olsun diye ekliyorum resimleri
eğer baştaki hilary duffun saç rengini elde edersem evrimim bu rengi isteyenlere çok güzel örnek olucak
o bakımdan konuyu devam ettiriyorum
her yeni gelişmelerimde burada olucağım
çok güzel olmuş buğdaycım,tebrik ederim istikrarlı ve mantıklısın...
bende altın sarısı yaptım saçımı tam böyle olmuyo ilk önce biraz daha koyusu sonra baya açılıyo harika bir renk oluyo nevacolorinkini aldım ben ondan vazgeçmem zaten bu arada saclarım bal köpüğü-karamel tarzı bişey..
bi tipsiz hocanın gözüne battım şimdi saçlarımın ortalarından itibaren sarı yaptım toplayıınca arkada duruyo belli olmuyo diplerimde karamel altın sarısı halim fenaydı baya açılıyo yanlız .. nevacolor kullandım
bebe ne kızzD: olur öyle şeylerr olurr yapıcam tekrarrdann gitcem yanınaa
Eki Görüntüle 274905 bu renge bayıldımmmm...zeminim açık renk. bu tonu hangi marka boya ve kaç nosuyla elde edebilirim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?