- Konu Sahibi tinimini_hnm
-
Koleston acık kúllû sarı 11,1 ben 3yıldır bu rengi kullanıyorum
saçlarına bayıldım rengi gerçekten çok açılmış.banada fikir verirsen sevinirim.2 ay önce röfle yaptırdm o kadar para verdim boşuna.ışıkta sarı gece sanki turunculu bir bal rengi arada sarının garip bir tonu.diplerinden açıldı 2 parmak .bu boyayla boyasam nasıl olurki?
denemediğim bir rengi tahmini söylemem canım.
koleston altın sarısı iki kere kullandığım bir boyaydı bu yüzden resim yok maalesef.
eğer boyamak istersen marka koleston altın sarısı olsun canım.
peki canım
buğdaycım altın sarısı iyi ama altın sarısında turunculuk olur demişti kuaför bana sen doğal sarıya baoyamalısın bence..
çok teşekkür ederim canım ne güzel sözler bunlar sende iyi birisin bence ...dur dur canım hemen olayı bi açıklığa kavuşturayım.
senin dediğin loreal 01 e boyayacağım önce. saçımın tonunun açılması lazım önce çünkü
altın sarısını saçımın tonunu açtıktan sonra uygulayacağım
ayrıca seni yirimmmm
taaa buralardan senin çok kaliteli bi insan olduğunu hissediyorum vallahi
seni tanımıyorum garip ama öyle
shawdogirl, sen, annb, aris hepiciğinizi çok seviyorum ha bide ladyevil i
çok teşekkür ederim canım ne güzel sözler bunlar sende iyi birisin bence ...
evet çok yakın canım ama bu kadar açık değil. bir ton daha koyu istiyorum. teşekkür ayrıca Eki Görüntüle 276476 Eki Görüntüle 276477 benim saçımın en son rengi bu. bide gün geçtikçe renk değiştiriyo saçlarım buda ilginçşimdi ben bi 20gün sonra ikinci sefer renk iyice otursun diye tekrar koleston 11.1 boyıycam. ama biraz kararsızım. biraz daha açık ton olsun istiyorum acaba 11.1 le 12.1 imi karıştırsam diyorum. sonrada şu resimdek hilary nin saçına bayılıyorum. bu renk üstüne Eki Görüntüle 276480 bunu elde edeceğimi bilsem hemen boyarım yaf. bayıldım bittim öldüm geberdimmmmmmmm bu renge
Senın sacında yeserme var. Sanırım sarının ustune kahverengı yada kahve rengının ustune sarıya yakın bır renk kullandın yesıllık dorelıkle kapanır bakırlık la yanı bu ogrenmek ıstedıgın renkte sarı dore zaten. sarı dore bır boya alacaksın ıcıne bır cay kasıgı oryal katacaksın. Cok katma ama. %9 volume luk acıcı kullanacaksın
Bizde seni seviyoruz, bugdaytanesi.
Bak canım ben sonunda Palette 10.5 ile boyatım.
Eki Görüntüle 284179
turuncu üstüne sarı kullanmıştım evet bayağı bi yeşillik vardı
ama yıkadıkça çok aktı o yeşillik renkte bi ton daha açıldı
şuan böyle saçım
Eki Görüntüle 284163 Eki Görüntüle 284162 Eki Görüntüle 284164
Küllü renkler kullanma sakın yeşerme atar bilgin olsun. Küllü renkler bakırı kırar ama sacı yesertır. Bakır tonlarıda yeşermeyi alır bilginize:)
benimde boya akmaya başladığında bal rengine dönüyor canım
bu yüzden nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum
dip boyan gelmiş istersen bir dip uygula rengi gör sonra beğenirsen komple boyarsın olurmu.
sonrasında sonuca göre ben yardımcı olurum.
(saç zeminin ne renk acaba)
Ben biliyorum bu rengiiii
Loreal Recital Preference Saç Boyası 9 Hollywood Sarı . Bunu çok az oksidanla , suyla incelterek saçına uygula , aynı renk olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?