- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
- Konu Sahibi tinimini_hnm
-
evet çok yakın canım ama bu kadar açık değil. bir ton daha koyu istiyorum. teşekkür ayrıca Eki Görüntüle 276476 Eki Görüntüle 276477 benim saçımın en son rengi bu. bide gün geçtikçe renk değiştiriyo saçlarım buda ilginçşimdi ben bi 20gün sonra ikinci sefer renk iyice otursun diye tekrar koleston 11.1 boyıycam. ama biraz kararsızım. biraz daha açık ton olsun istiyorum acaba 11.1 le 12.1 imi karıştırsam diyorum. sonrada şu resimdek hilary nin saçına bayılıyorum. bu renk üstüne Eki Görüntüle 276480 bunu elde edeceğimi bilsem hemen boyarım yaf. bayıldım bittim öldüm geberdimmmmmmmm bu renge
saçlarını küllü boyamışsın sanırım,oldukça yeşil yansımalar var,önce o yeşilliğin gitmesi gerekiyor
bence iyi bir kuaföre gitmelisin,
ben bu rengi kullandım
koleston altın sarısı
her saç yapısı farklı tutabilir ama denemeden de doğru rengi bulamayız değilmi canım
elbette açık renk boyalarda %9 luk oksidan kullanılır aksi takdirde açmaz
altın sarısını bende merak ettiğim için bir kere kullandım gerçekten çok değişik bir sarı olmuştu
şuan kullandığım renk açık küllü sarı 11.1 koleston bu renktende çok memmunum.
bir ara resim eklerim
yukarda resimdeki rengin üstüne sarı tonlu boya kullanıcam, yeşillenme yada turunculuk olurmu???
ben bu rengi kullandım
koleston altın sarısı
her saç yapısı farklı tutabilir ama denemeden de doğru rengi bulamayız değilmi canım
Açık altın sarısı olabilir ya da orta altın sarısı aralara açık altın sarısı atılmış
Bu rengi kendin elde edemezsin iyi bir kuaföre bu resmi göster onlar yapsın
evet altın sarısıymış hilary duff un saç rengi
ladyevil ve shawdogirl doğru tahmin etmişsiniz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?