Saç Rengi ve Saç Boyama Altın sarısı saç rengini uygulamam için yardımcı olur musunuz?

Bu saça tek bir renge ulaşılması çok çok zordur.
Renk başak sarısıdır. Çok çok açık sarı ve sarı bej karışımıdır.
Yinede bu saç rengine en yakın boya Framecolor 9W : Çok açık sarı karamel altın

Son düzenleme:

ay canım çok teşekkür ediyorum hemen araştırıyorum dediğin rengi. bu rengi saçlarımda görmezsem gözüm açık giderim :) o kadar yani...

evet küllü açık sarı benim şuan. ben saçımı açtıktan sonra aris arkadaşımızın yukarda dediği boyayla boyayacağım. ama bir-iki ay sonra falan. çünkü yeni boyadım daha üstüste boyamak istemiyorum dinlensin saçım biraz. ama olurda sen denersen mutlaka resim ekle olurmu??

framcolor 9w demiştin ama sanırım bi yanlışlık oldu ariscim, bu renk 8w oluyo galiba. tekrar bi kontrol edebilirmisin renk tonunu

cnm boyayacağımda boya bulmak lazım boya bulamazsam boyayamam küllümango arkadaşım bana lorealde renk demişti onuda bulamadım :'( bu renk için loreali söylemişti ona saç konusunda felaket güweniyorum B) ama boya yok :/

lorealin hangi tonunu önerd? hayatım boya yok diye bişe olmaz kozmetikçilerde marketlerde hepsi oluyo

framcolor 9w demiştin ama sanırım bi yanlışlık oldu ariscim, Eki Görüntüle 277235 bu renk 8w oluyo galiba. tekrar bi kontrol edebilirmisin renk tonunu

8 serisi daha koyu bende bi göz attımda 9wdir o ama framcolor markasını nerden bulursun bilemicem cnm eminönnde kozmetikçiler kuaför malzemeleri satan yerler varmış oraya bi bak istersenn

bide loreal recital preference 8.3 e baksana koyu sarı dore onada benziyo belki tutabilir aradıgın renk aynısı excellence cremedede 8.3 kolay gelsinnn :)

baktım hayatım turuncunumsu ya lorealin o tonları. hilarydeki mat bi açık sarı. aris in verdiği renk çok yakın deniycem onu kesinlikle. ama genede bakınıyorum netten

bide loreal recital preference 8.3 e baksana koyu sarı dore onada benziyo belki tutabilir aradıgın renk aynısı excellence cremedede 8.3 kolay gelsinnn :)

ewet cnm recital serisi 8.3 yada 9.3 demişti.. adanada yok market boyaları war onlarada güwen 0 gelecekmiş bekliyorum :)

framcolor 9w demiştin ama sanırım bi yanlışlık oldu ariscim, Eki Görüntüle 277235 bu renk 8w oluyo galiba. tekrar bi kontrol edebilirmisin renk tonunu

Budaycım, sana gerekli açıklamayın özel mesajla yaptım canım.
Saçın açık bir renk olmadığından daha açık bir ton kullanmalısın.
Eğer saçını açarsan veya kül rengini akıtırsan direk 8W'i kullan.
Aralarında sadece 1 ton fark vardır.
Resimi ekledim zaman 8W olduğunu gördüm, ama senin saç rengini dikkate alarak 1 ton daha açık boyayı yazdım.
Boyanı internete alabilirsiniz. 3-5 TL gibi birşeydir.

teşekkürler ariscim çok iyi anladım. dediğim gibi mutlaka deniycem

başak sarı... sarı bej... framcolor... hilary duff... saç...
başak sarı... sarı bej... framcolor...hilary duff... saç...
ooooooooy oy!

başak sarı... sarı bej... framcolor...hilary duff... saç...
ooooooooy oy!

tatlımm diğer başlıklarınıda gördümm:) voila 8.3 le garnier 10 sormuşsun bence çok fazla kafana takıyosun sana önerdiğim loreal recital preference de 8.3 tü koyusarı dore yani ton bazında bi değişklk yok bence voila ve loreal arasnda ... ben voilayı hiç denemedm ama loreal en iyi boyadır bana göre.. bence bu kdr çok yere dağılma seç birini boya ben senn yernde olsam çok riske girmez loreal recital 8.3 yapardm .. saçların açık renkse tutar zaten tutmazsada 2.de illaki tutar yani gittkçe açılıyo çünkü akıyo renkler .:) çok yıpratma kendnii tatlmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…