- Konu Sahibi tinimini_hnm
-
evet çok yakın canım ama bu kadar açık değil. bir ton daha koyu istiyorum. teşekkür ayrıca Eki Görüntüle 276476 Eki Görüntüle 276477 benim saçımın en son rengi bu. bide gün geçtikçe renk değiştiriyo saçlarım buda ilginçşimdi ben bi 20gün sonra ikinci sefer renk iyice otursun diye tekrar koleston 11.1 boyıycam. ama biraz kararsızım. biraz daha açık ton olsun istiyorum acaba 11.1 le 12.1 imi karıştırsam diyorum. sonrada şu resimdek hilary nin saçına bayılıyorum. bu renk üstüne Eki Görüntüle 276480 bunu elde edeceğimi bilsem hemen boyarım yaf. bayıldım bittim öldüm geberdimmmmmmmm bu renge
Bu saça tek bir renge ulaşılması çok çok zordur.
Renk başak sarısıdır. Çok çok açık sarı ve sarı bej karışımıdır.
Yinede bu saç rengine en yakın boya Framecolor 9W : Çok açık sarı karamel altın
framcolor 9w demiştin ama sanırım bi yanlışlık oldu ariscim, Eki Görüntüle 277235 bu renk 8w oluyo galiba. tekrar bi kontrol edebilirmisin renk tonunu
bide loreal recital preference 8.3 e baksana koyu sarı dore onada benziyo belki tutabilir aradıgın renkaynısı excellence cremedede 8.3 kolay gelsinnn :)
framcolor 9w demiştin ama sanırım bi yanlışlık oldu ariscim, Eki Görüntüle 277235 bu renk 8w oluyo galiba. tekrar bi kontrol edebilirmisin renk tonunu
Budaycım, sana gerekli açıklamayın özel mesajla yaptım canım.
Saçın açık bir renk olmadığından daha açık bir ton kullanmalısın.
Eğer saçını açarsan veya kül rengini akıtırsan direk 8W'i kullan.
Aralarında sadece 1 ton fark vardır.
Resimi ekledim zaman 8W olduğunu gördüm, ama senin saç rengini dikkate alarak 1 ton daha açık boyayı yazdım.
Boyanı internete alabilirsiniz. 3-5 TL gibi birşeydir.
saçların sarıysa turunculuk yoksa 9.1 yada 8.1 bu renge cok yakın sonuclar verir canım :)
başak sarı... sarı bej... framcolor... hilary duff... saç...
başak sarı... sarı bej... framcolor... hilary duff... saç...
başak sarı... sarı bej... framcolor...hilary duff... saç...
ooooooooy oy!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?