• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama altın sarı ve vanilya sarısı

nurcan_37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
50
0
36
İstanbul
merhaba kızlar

altın sarısı ve vanilya sarısı saç renklerini boyatanlar varsa lütfen bana yardımcı olunnnn:(

karışımı değil yalnış anlaşılmasın...

$IMG_1625.jpg $IMG_1624.jpg

bide bu rengin ismi ne? bir türlü bulamadım neyin karışımı yada bilginiz varmı

sanki kızın gerçek kendi saçı gibi ..bence boya değl ..birde bakımlı saçları var diye böyle duruyor..yoksa her renk aynı olmuyorki..

kendi saç rengi değil boya olduğunu biliyorum ama ne renk olduğunu bilmiyorum. kuaför pek net bi bilgi vermez onlara yaptrmazsak bilirsin... ama bende her defasında kuaföre yaptırmak istemiyorum:(

Eki Görüntüle 240262 Eki Görüntüle 240261

bide bu rengin ismi ne? bir türlü bulamadım neyin karışımı yada bilginiz varmı

ilk fotoda bal köpüğü gibi duruyo :16: ama 2. resimde ışıktan mı bilmem çok çig bi sarı duruyo :27: palette naturals papatya yada daha açık istersen açık papatya rengini dene. ben bu boyayı aldım ama henüz boyamadım. yani başka renklerle karıştırıp boyucam ama direk bu renge boyayan arkileri araştır derim. neredeyse hepsi çok memnundu ve saçlarını en az 2 ton açtığını söylüyorlar. saçının tamamını boyamak yerine bi bölümünde deneyebilrisin... bazıları da bal köpüğüyle sarıyı falan karıştırıyor ama senin şuanki saç rengin ne? en önemlisi bu aslında :69: dediğin hiçbi rengi denemedim canım o yüzden çok ta yardımcı olamıycam :69: üzgünüm

canım söylediğin sarı tonları hakkında bir bilgim yok malesef(sarı saç rengi kullandım ama direk bahsettiğin tonları kullanmadım)..
ama eklediğin fotodaki renk bal köpüğü diye düşündüm.. ama aynı fotoğraf olmasına rağmen ilk resimdeki tonda bakırlıkta var gibi.. ışık yanıltıyor yani.. aynı rengi tutturmak kolay değil.öncelikle o saçın zemininde hangi renk vardı bilinmiyor.senin bahsettiğin renklerde çok açık tonlar(sarı tonları), işin uzmanı olan birisine muhakkak danış derim..:34:

ilk fotoda bal köpüğü gibi duruyo :16: ama 2. resimde ışıktan mı bilmem çok çig bi sarı duruyo :27: palette naturals papatya yada daha açık istersen açık papatya rengini dene. ben bu boyayı aldım ama henüz boyamadım. yani başka renklerle karıştırıp boyucam ama direk bu renge boyayan arkileri araştır derim. neredeyse hepsi çok memnundu ve saçlarını en az 2 ton açtığını söylüyorlar. saçının tamamını boyamak yerine bi bölümünde deneyebilrisin... bazıları da bal köpüğüyle sarıyı falan karıştırıyor ama senin şuanki saç rengin ne? en önemlisi bu aslında :69: dediğin hiçbi rengi denemedim canım o yüzden çok ta yardımcı olamıycam :69: üzgünüm

aslında koleston kum taşı kızılı rengini kullanıyorum çok çok çok memnunum. yolda gördüğüm bi kızın saçında görüp sormuştum. o şekilde boyamıştım. bana çok yakışıyo. ama en üzücü yanı bu boyanın üretilmesine rağmen hiç bi yerde satışta olmaması. internette bütün sitelere baktım hiç bi yerde yok. kutusunun üstündeki renklede pek bi alakası yok. en sonun karar verdim loreal bal köpüğüne boyucam. ama oda amonyaksızmış. dün bi parfümerideki satış sorumlusu amonyaksız boyaların saçtan çabuk aktığını söylediği. amonyak zaten bu işe yarıyomuş. o yüzden bu boyayaı satmıyodu. çok kararsızım ne yapçam bilmiorum. buarada artık bir numaralı kankamsın cvp için çok saol :1: :62:

canım söylediğin sarı tonları hakkında bir bilgim yok malesef(sarı saç rengi kullandım ama direk bahsettiğin tonları kullanmadım)..
ama eklediğin fotodaki renk bal köpüğü diye düşündüm.. ama aynı fotoğraf olmasına rağmen ilk resimdeki tonda bakırlıkta var gibi.. ışık yanıltıyor yani.. aynı rengi tutturmak kolay değil.öncelikle o saçın zemininde hangi renk vardı bilinmiyor.senin bahsettiğin renklerde çok açık tonlar(sarı tonları), işin uzmanı olan birisine muhakkak danış derim..:34:

çok teşekkür ederim cvp için :) çok saol canım:69:

Back