• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama açıcıyla turuncu-karamel oldu saçım peki nasıl tatlı bi sarı elde edebilirim(resimli)

canım benim saçım da aynen seninki gibiydi üzerine palette 9 ile boyadım rengi açıldı.. halada yıkadıkça açılıyo rengi.

$DSC04658.jpg

bu şimdiki rengi. 1 ay oldu boyayalı biraz daha koyuydu açıldı.

evet senin eskı renkle benım kı hemen hemen aynı ama son halıne sasırdım ınananmadım süper süper olmus gercekten :62: burda millet o rengi sarıya cevırmek ıcın yapmadıkları sey kalmamıs yanı kullu tonlar mı dersın koyu sarılar acık sarılar bende bu yuzden napsam dıe kara kara dusunuyodum ... gercekten cok tatlı bi renk olmus gule gule kullan canım . peki sadece 9 mu kullandım hic küllü falan eklemeden mı o renk cıktı :)

evet sadece palettenin 9 numarasını kullandım. saçının rengini açmak için %9luk peroksiti olması gerek. aslında bi kuaför arkadaşım palettenin 11 numarasını kullan dedi ama cesaret edemedim 9 unu aldım canım. yıkaya yıkaya açılldı 1 ayda.

bi süre daha bekletiyim saclarımı kendıne gelsın eger seytana uyup tekrar acmazsam 11 tonunu deniyim bende gercekten büyük sans tutması darısı basıma ;)

Back