• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama altın saırısı

xkardelenx

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
1.742
1.576
333
kızlar reese witherspoon un saç rengi nedir sizce altın sarısı mı,o renge boyatmak istiyorum da...

Eklentiler

• $reese_witherspoon3.jpg
    $reese_witherspoon3.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $B6NVDCAT6AINSCADETERVCA30NDN8CAKFGWG1CA4XWUDDCAI6ZOLICAB8687DCA07CTHLCAHO7NJ5CAO1W9JNCAOLSWP5CAW.jpg
    $B6NVDCAT6AINSCADETERVCA30NDN8CAKFGWG1CA4XWUDDCAI6ZOLICAB8687DCA07CTHLCAHO7NJ5CAO1W9JNCAOLSWP5CAW.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 73
bu saç tek renk değil dikkat ettiysen üzerinde küllü sarı röfle var zemin altınsarısına benziyor ama saçın altkısımları baya koyu karamel gibi birşey yanılmıyorsam bu çok zor bir saç iyi bir kuaförün elinden çıkmış orası kesin düz altınsarısı istiyorsan evde de boyayabilirsin garnier colorsu tavsiye etmiyorum ama

hayır cnm altın sarısı diil bu.. benim saçım altın sarısı; ve benimki böyle diil :) ya da benimki altın sarısı diil :) karamelimsi renkler de hakim sanki bunda...

evt cnm bu altın sarısı diil bence de karamellik hakim bu saçta.
bahadelisi sen saçını kendin mi boyadn altın sarısına.oriel kullandın mı açmak için?? ben bakır kahvenin üzerine orielsz boyadm tabi koyu oldu :) altta röflelerm var o yzd orielsz yapmak zornda kaldm

Back