- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
resmi küçültemedim ya nasıl olcak bu anlamadım valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana www.boyadanismani.com sitesini önerebilirim. umarım yardımcı olur.
boya markası bulmadım henüz ama su bazlı saten boya düşünüyorum cnm ama dore rengini bulabilirmiyim onu bilmıyorum bakalım boya zamanı gelince daha iyi araştırcam bende o koltugu begendim ama rengi cok açık krem rengi perdelerde acık renk krem ve altın sarısı var içinde 2ci koltuk kahve rengi resimde mor gibi çıkmış bazı arkadaşlarımda o koltuk daha iyi dedi aklım karıştı aslında bende krem rengini begendim ama duvarlar perdeler hep açık renk koltugu koyu renk alırsam belki daha güzel görünür die düşündüm yinede tam karar vermedim
evet cnm koyu kahvede karar kıldım perdelerimiz aynıymış ozaman :) duvarlarıda dore yapınca çok hoş olacak yemek takımın nasıl peki ben yemek takımınıda ya krem rengi yada koltukların renginden düşünüyorum sandalyelerini yani krem rengi olan koltugun renginden düşünüyorum yada kahve olan koltugun rengindenmi alsam onlarıda katologda görmüştüm koyu renk koltukların yanına acık renk yemek takımı yapmışlar cok hoştu yada hepsi takımmı olsa senınkıler nasıl
kızlar bişi sorcam sizce dore rengi duvara pembe ve yeşil renkler uyarmı ay renklerle bozdum ben