- 13 Haziran 2018
- 1.239
- 4.985
-
- Konu Sahibi damlacross
Aynen öyle , zaten başka şehirde yaşıyorlar.Olay ortaya cıkmış. Eşin farketmiş. Konu kapanmış bence.
Krizi fırsata cevirirdimKızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum ağustosta düğünümüz oldu eşimle ben tek basımıza düğünümüzü yaptık düğün altınlarını anneme emanet edip gece sonunda aldım.Altınları bozdurup borcumuzu kapadık buraya kadar hiçbir problem yok.Düğün kaydımız yeni elimize ulaştı ve izledik takı töreni oldu herkes kutuya attı sunucu kimin ne attığını söyledi.Kayınvalidemin kız kardeşinin adına x diyelim sunucu “x teyzeden bir yarım altın”dedi fakat bizim üç tane yarım altınımız vardı ve onların üstü yazılıydı takan Kişiler üstüne isim yazdırmış.Neyse eşimle ben bu konuda şaşırdık ve takdir edersiniz ki anneme emanet ettim böyle birşey yapacağından değil ama nede olsa el oğlu belki yanlış birşey düşünecek.Eşim kayınvalideme kız kardeşin yarım diye söyletti ama yarım takmamış çeyrek takmış dedi kayınvalidem de yemin ederim taktı bana gösterdi dedi neyse aradan iki üç geçti kaynanam ben tencere tava aldım x bana verdi çeyreği diğer cegregide düğünde taktı eşi kızmasın diye yarım diye söyletti demez mi ben çıldırdım böyle bir şeyi neden bana veya eşime söylemediniz konu altını alman değil ben bunları anneme emanet ettim sen benim annemi nasıl zor durumda bırakırsın geldik sana sorduk yeminler ettin o zaman neden söylemedin şimdi söylüyorsun sonrada neymiş kaynanamın haberi olmadan borcunu kapatmış haberi yokmuş.Bu olay beni eşimin ailesinden çok uzaklaştırdı nasıl davranacağımı bilmiyorum.İzin için gelmiştik izin dönüşü oldu ben eşime gitmeyeceğim sen git vedalaş dedim oda benim hatırım için babam için gel beş dakika oturup kalkalım dedi sonuç gittik biraz oturup kalktık ama o kadar çok soğudum ki böyle bir olayda tepkiniz ne olurdu sonrasında ne yapardınız ?
Kesinlikle böyle düşünüyorum bende.Aynen öyle , zaten başka şehirde yaşıyorlar.
Notunu verdin, eşin sana hak verdi.
Daha da uzatmanın alemi yok ki. Bir daha Allah bilir ne zaman gidersiniz, o zamana unutmaya çalışın, bir şey olmamış gibi. Sonuçta atsan atamayacak,satsan satamayacak bir müessese eş ailesi. Kuslukleri, kırgınlıklari,hataları büyütmeye gerek yok
İçine sinmediği için değil kaynanam kayınbabamı aldatıyormuş ve bunun içinde x teyzede var eşimde x bir daha bu eve gelince dedi oda ondan sonra altını bana verdi dedi :) yani vicdan yaptığı için değil.Benim böyle bir durumda aklıma ilk gelecek şey sunucu yanlış söylemiş olurdu. Yani bence bir yarım altın için, emanet alanların zan altında kalması çok saçma bana göre.
Kv nizin yaptığı yanlış elbette, yemin etmiş üstelik.. ama demek onun da içine sinmemiş anlatmış.. annenizin zan altında kaldığını düşünüp vicdan yapmış ve doğrusunu açıklamış. O an basireti bağlanarak inkar etmiş olabilir bilemiyorum , telafi etmeye çalışmış zaten. Tepkiniz çok abartı geldi bana. yani soğudum ettim gitmem gelmem kadar büyük affedilmez bişey yok ortada bence. Yeteri kadar mahçup olmuş ve utanmıştır zaten.
Neee??İçine sinmediği için değil kaynanam kayınbabamı aldatıyormuş ve bunun içinde x teyzede var
Olayın bas kısmını okuyuncaKızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum ağustosta düğünümüz oldu eşimle ben tek basımıza düğünümüzü yaptık düğün altınlarını anneme emanet edip gece sonunda aldım.Altınları bozdurup borcumuzu kapadık buraya kadar hiçbir problem yok.Düğün kaydımız yeni elimize ulaştı ve izledik takı töreni oldu herkes kutuya attı sunucu kimin ne attığını söyledi.Kayınvalidemin kız kardeşinin adına x diyelim sunucu “x teyzeden bir yarım altın”dedi fakat bizim üç tane yarım altınımız vardı ve onların üstü yazılıydı takan Kişiler üstüne isim yazdırmış.Neyse eşimle ben bu konuda şaşırdık ve takdir edersiniz ki anneme emanet ettim böyle birşey yapacağından değil ama nede olsa el oğlu belki yanlış birşey düşünecek.Eşim kayınvalideme kız kardeşin yarım diye söyletti ama yarım takmamış çeyrek takmış dedi kayınvalidem de yemin ederim taktı bana gösterdi dedi neyse aradan iki üç geçti kaynanam ben tencere tava aldım x bana verdi çeyreği diğer cegregide düğünde taktı eşi kızmasın diye yarım diye söyletti demez mi ben çıldırdım böyle bir şeyi neden bana veya eşime söylemediniz konu altını alman değil ben bunları anneme emanet ettim sen benim annemi nasıl zor durumda bırakırsın geldik sana sorduk yeminler ettin o zaman neden söylemedin şimdi söylüyorsun sonrada neymiş kaynanamın haberi olmadan borcunu kapatmış haberi yokmuş.Bu olay beni eşimin ailesinden çok uzaklaştırdı nasıl davranacağımı bilmiyorum.İzin için gelmiştik izin dönüşü oldu ben eşime gitmeyeceğim sen git vedalaş dedim oda benim hatırım için babam için gel beş dakika oturup kalkalım dedi sonuç gittik biraz oturup kalktık ama o kadar çok soğudum ki böyle bir olayda tepkiniz ne olurdu sonrasında ne yapardınız ?
aldatıyormuş derken?İçine sinmediği için değil kaynanam kayınbabamı aldatıyormuş ve bunun içinde x teyzede var eşimde x bir daha bu eve gelince dedi oda ondan sonra altını bana verdi dedi :) yani vicdan yaptığı için değil.
Tepkim ne olurdu,cok rahat olurdum,cunki esim sahit olmus olurdu ve ailesini he savunmaya gecisinde ben bir sey soylemesem de tepetakla olurdu..Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum ağustosta düğünümüz oldu eşimle ben tek basımıza düğünümüzü yaptık düğün altınlarını anneme emanet edip gece sonunda aldım.Altınları bozdurup borcumuzu kapadık buraya kadar hiçbir problem yok.Düğün kaydımız yeni elimize ulaştı ve izledik takı töreni oldu herkes kutuya attı sunucu kimin ne attığını söyledi.Kayınvalidemin kız kardeşinin adına x diyelim sunucu “x teyzeden bir yarım altın”dedi fakat bizim üç tane yarım altınımız vardı ve onların üstü yazılıydı takan Kişiler üstüne isim yazdırmış.Neyse eşimle ben bu konuda şaşırdık ve takdir edersiniz ki anneme emanet ettim böyle birşey yapacağından değil ama nede olsa el oğlu belki yanlış birşey düşünecek.Eşim kayınvalideme kız kardeşin yarım diye söyletti ama yarım takmamış çeyrek takmış dedi kayınvalidem de yemin ederim taktı bana gösterdi dedi neyse aradan iki üç geçti kaynanam ben tencere tava aldım x bana verdi çeyreği diğer cegregide düğünde taktı eşi kızmasın diye yarım diye söyletti demez mi ben çıldırdım böyle bir şeyi neden bana veya eşime söylemediniz konu altını alman değil ben bunları anneme emanet ettim sen benim annemi nasıl zor durumda bırakırsın geldik sana sorduk yeminler ettin o zaman neden söylemedin şimdi söylüyorsun sonrada neymiş kaynanamın haberi olmadan borcunu kapatmış haberi yokmuş.Bu olay beni eşimin ailesinden çok uzaklaştırdı nasıl davranacağımı bilmiyorum.İzin için gelmiştik izin dönüşü oldu ben eşime gitmeyeceğim sen git vedalaş dedim oda benim hatırım için babam için gel beş dakika oturup kalkalım dedi sonuç gittik biraz oturup kalktık ama o kadar çok soğudum ki böyle bir olayda tepkiniz ne olurdu sonrasında ne yapardınız ?