İnşallah canım, moral motivasyon azalıyor mu evet ama verince geri yükseliyor pes etmeyeceğiz inşallahİnis cikislar oluyor sanki ama ne bilim ikigunluk kacamak bende arti oldu ,gidecek inşallah kilolar saglikli sekilde canm sabirli olmaliyiz dikkatli olmalıyız
Ahahah kuru tarhana çok kalorili miBeenm2ye dikkat ediyorum az cok az once kahvaltı nin ustune 4 ceviz ve birazcik kuru tarhana yedim dayanamadim
Evet ben de mutlu oldum yoksa başladığım yere geri dönmüş olacaktımBeenm2ye dikkat ediyorum az cok az once kahvaltı nin ustune 4 ceviz ve birazcik kuru tarhana yedim dayanamadim
Kıyafet değiştiriyor
Aa yakına vermişler çok iyiİyi sayılır doktora gittim geldim, baya kan tahlili istedi kolum icinde emar istesi 23 ne , bakalim sonuc ne gelirse
Bu ödemdirBugün 69 geldim resmen bir kilo aldim
Turşu çok güzel bi besin ama bence de iştah açıyor bir de ödem tutuyor bayaKizkar bugun kahvaltı da tursu yemistim, acayip istahim açıldı tursu istah açar mi, üstüne meyve yedim cerez yedim doymadim sanki
Aleyküm selam canımSelam kızlar
Günaydın tünaydın canımmGünaydın kızlar
İnşallah canm bitan kaybediyorum kendimiİnşallah canım, moral motivasyon azalıyor mu evet ama verince geri yükseliyor pes etmeyeceğiz inşallah
İnşallah canm bitan kaybediyorİnşallah canım, moral motivasyon azalıyor mu evet ama verince geri yükseliyor pes etmeyeceğiz inşallah
Kalorisi dusuk ama odem yapıyor malesef, aslinda kalorisi dusuk ama ekmege bedel mis bir parcasi nasil oluyorsaAhahah kuru tarhana çok kalorili mi
Mesela küçük parçayı küçük ısırarak yesen canım
Kalori oranını bilmiyorum ama sende ödem yapıyor sanki yediğinde artıya dönüyorsun
Bende de istah açıyor benceAleyküm selam canım
Ya turşu aslında metabolizmayı da hızlandırır ama iştah açıyor bende
Yapamıyorum desem, ogkeye kadar ev isi oluyor kizim okuldan geliyor, genelde ogle sonu komsumla kahve keyfi yapiyoruz hemen hemen hergun nerdeyseAa yakına vermişler çok iyi
Spor yapabiliyor musun canım
Ben 3 gün ara vermiştim leslieye geri döndüm
Yapamıyorum desem, ogkeye kadar ev isi oluyor kizim okuldan geliyor, genelde ogle sonu komsumla kahve keyfi yapiyoruz hemen hemen hergun nerdeyseAa yakına vermişler çok iyi
Spor yapabiliyor musun canım
Ben 3 gün ara vermiştim leslieye geri döndüm
Yürüyüş yapmaya vaktim olmuyor canm aksamda cocuklardan kalıyor ama erken uyurlarsa belki cikabilirmiyim acaba biraz sıkıntılı benim icintomrs sen yürüyüş yapabiliyor musun canım kolunu zorlamadan