Altın kizlar zayıflıyor

Aynen o hissi iyi biliyorum
Hep bı aranma hali oluyor
Ben bu yüzden eve kuruyemiş almıyorum. Arada az az alıp çocuklara yediriyorum.
Almasam olmuyor kahvenin yanina çıkartıyorum kuruyla beraber iyi oluyor, cocuklar ben yedikce yiyorlar sanki,buna bor çözüm bulmalıyım , bugun yedim ama az yedim cig fındıktan 7 tane kadar, komsumda kahve yanina 7 kadar fıstık yedim

Ama yeme konusinda daha iyi ve kararliyim dikkat ediyorum, bugün komsumda dolma yedim ama ayip olmasin diye bir tane ,birde oglum yarim birakti yemek zorunda kaldim yazik cope gidecek ama kendimi suclu hissettim 1 tane yeterliydi bence

Malesef aslında bunlar kilo verdirmiyor.mesela sabah öğle akşam yesek başka ağzımıza bişey sürmeden dayansak çok iyi de

Gunumu guzel biturdigime inanıyorum, ikigunden beri cok yogunum dip kose temizlik yapacagim, halilardan basladim, cam kalacak gibi yagmur havasi var. Merdivenimi komsum aldi.tam temizlik icin kullanacakken erteleyegim artik bayramda yaklaşıyor

Benim evde islerimde bitmez oldu. Dikis makineminde basina gectim yavas yavaş birseyler yapmaya çalışıyorum. Oncelik evde dikilecekleri dikiyorum kizlarimin kiyafetlerine kalp yapıyorum fotosunu atayim bir tanesin

Selam canım giremedim ya köye gittik. Ekmek falan yaptık.internet çekmiyordu orda. Ben aynıyım malesef 78 yine. Bugün pazartesi başladım bakalım inşallah akşam aç yatacağım başka türlü veremiyorum. Çok sevindim baya eksi gelmişsin aman ödülü fazla kaçırma hemen alınıyor verdiklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…