• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın karameli çikolata kahveye çevirmek saçımı yıpratır mı?

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
slm arkadaşlar ben 3 ay üst üstte saçımı boyadım, altın karamele şimdi sıkıldım bilmiyorum yüzüme gitmedi sanki bu renk çikolata kahve yapmak istiyorum
ama 3.ay da 4 .kez saç boyamış olcam korkuyorum saçım çok yıpranır mı ne dersiniz beklemelimiyim sizce lütfen cvp?????

cnm saç bu ister istemez boyalardan yıpranıyo maalesef..bende 15 gün önce boyamıştım saçımı..bgn tekrar boyadım mesela..şmdi diplerim çıkana kdr boya sürmicem..dip boya snrada sadece..bu arada bakım yapmaya devam edicem..yaz geliyo yavaş yavaş istiyosan bi süre daha kullan açık renk hazır:1: ama sıkıldıysan dediğin gibi..sen bilirsin cnm..3ay geçmiş sonuçta boyayabilirsin..hr hafta saç boyayan yada benim gibi 15 günde boyayan kızlar var:1:

slm arkadaşlar ben 3 ay üst üstte saçımı boyadım, altın karamele şimdi sıkıldım bilmiyorum yüzüme gitmedi sanki bu renk çikolata kahve yapmak istiyorum
ama 3.ay da 4 .kez saç boyamış olcam korkuyorum saçım çok yıpranır mı ne dersiniz beklemelimiyim sizce lütfen cvp?????

Merhabalar;

Marketteki çikolata kahveyi alırsan saçların altın karamel olduğu için siyaha yakın tutar, Koleston perfect 7/77 alıp boya bu renk koyu değildir ve gerçek çikolata kahve rengidir. :)

Back