• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın karamel yapabilmek için?

barsofchocolate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
32
0
86
Ankara
koyu kahve saçlarıma yıllar sonra ilk kez bir değişiklik istiyorum... yıllar önce birçok röfle sonrası beni platine çevirmeye çalışan cani bir kuaför saç diplerimi yaktığından beri hiç dokunmadım saçlarıma. sadece uçlarını kestirdim ara sıra.. saç diplerimdeki yaralar 2-3 yıl geçmedi. şimdi çok korkuyorum bir şey yaptırmaya ama çok da istiyorum. her türlü öneriye açığım fakat bugün gezerken konu başlıklarında karamele ve altın karamele gözüm takıldı. bende tutar mı bilmem ama.. ten rengime ve saç rengime göre en az zararla atlatabileceğim değişiklik tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen :)
şu halinden daha uzun şimdi ve normalde düz, bazen çok hafif bir dalgası oluyor...
$m1.jpg

umarım bana biraz vakit ayırabilirsiniz çünkü yakınımda danışabileceğenim kimse yok ve Ankara'da yeni sayılırım.. zaten keşke arada kuaför tavsiyesi veren arkadaşlarımız da olsa :17::26:

demek seninde saç açtırdığında başında öyle yaralar çıktı benimde çıktı 2 yıldır bitmiyor bu yıl daha iyi ben kendim açtım evde 30 volumluk oksidenle 30 volumdan yükseği saç derisini yakıyor kendim açtım canım üstüne boya vurdum. ama koyu oldu altın karamel güzel bir renk açtıktan sonra vurabilirsin bence yoksa zor. saçını dinlendirmişsin artık işlem yapmaktan korkma yaptıracaksanda eğer aşırı korkuyorsan besin takviyesi al 15gün sonra yaptır saçını ozaman asla zarar vermez dökülmez bile ben öyle yaptım bu yıl.

Back