Mrb arkadaşlar. Uzun zamandır saçlarımı altın karamele boyuyorum. ama gitgide saçlarım dahada iyice açıldı sarıya yakın bi ton oluştu. ilk boyamada çok iyiydi tonu 4, boyamada daha bi açık ton çıkıyor artık.acaba oksidanları diğer boyamalarda düşükmü kullanmak gerekiyor içinden 9luk oksidan çıkıyor 6lıkmı kullanmak gerek açılmaması için saçın ?
Beyaz tenimde çok soluk duruyo artık biraz daha bakır karıştırsam nasıl bir sonuç verir acaba? Deneyen varmı? Saçlarım çok uzun 3 kutu palette deluxe altın karamelle boyuyordum. Bu sefer 2 kutu altın karamel ve yine palettenin naturel tarçın bakırından 1 kutu aldım . Tek korkum kızıla yakın bir ton çıkması. Ben bakıra daha dönük bir karamel istiyorum. Karışımım doğrumu sizce
Mrb arkadaşlar. Uzun zamandır saçlarımı altın karamele boyuyorum. ama gitgide saçlarım dahada iyice açıldı sarıya yakın bi ton oluştu. ilk boyamada çok iyiydi tonu 4, boyamada daha bi açık ton çıkıyor artık.acaba oksidanları diğer boyamalarda düşükmü kullanmak gerekiyor içinden 9luk oksidan çıkıyor 6lıkmı kullanmak gerek açılmaması için saçın ?
Beyaz tenimde çok soluk duruyo artık biraz daha bakır karıştırsam nasıl bir sonuç verir acaba? Deneyen varmı? Saçlarım çok uzun 3 kutu palette deluxe altın karamelle boyuyordum. Bu sefer 2 kutu altın karamel ve yine palettenin naturel tarçın bakırından 1 kutu aldım . Tek korkum kızıla yakın bir ton çıkması. Ben bakıra daha dönük bir karamel istiyorum. Karışımım doğrumu sizce
bende merak ettim sacın önceden ne renkti altın karamelde kızıllık cok oluyormu benim sacım sarı palette aldım tutmadı(((
canım karışımı doğru düşünmüşsün, ama kolestonla denemelisin bence . umarım hayal ettiğin gibi olur
evt boyadım arkadaşlar sğolsun fotograF YÜKLEMİŞ ARKADAŞ ONU GÖREMEDEN BOYAMIŞTIM BEN . AYNEN ÖLE OLDU BENİMKİDE. ZEMİNİM ALTIN KARAMELDİ VE UZUN SÜREDİR KULLANDIĞIM BİR RENKTİ. ONUIN ÜZERİNE UYGULADIM 2 TÜP ALTIN KARAMEL 1 TÜP TARÇIN BAKIR. HER GÖREN ÇOK BEĞENDİ. ANCAK 2 HAFTADA AKTI. ESKİ RENGİM ALTIN KARAMELE DÖNÜŞTÜ TEKRAR. BU SEFER PALETTE DELUXE YOĞUN BAKIRLAMI KARIŞTIRAYIM ACABA. NATUREL SERİSİNDELİ TARÇIN BAKIR SAÇIMI ÇOK KURUTTUĞUNU FARKETTİM. BU SWFER ÖLE KULLANIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Ben yaptım arkadaşım o karışımı. Birer kutu syoss altın karamel ve palette tarcın bakır karıştırdım. fotoğraf yüklüyorum.Eki Görüntüle 699610 Eki Görüntüle 699611 Eki Görüntüle 699612 Eki Görüntüle 699613
peki saçınız önceden ne renkti bende o rengi tutturmak istiyorumda
Canım tşkr.ler fotograflar için. Benim saçım çok uzun olduğundan 2 tüp karamel 1 tüp tarçın bakırı kullandım ucu ucuna yetti. Senin nasıl 2 tüp yetti anlamadım. Ama güzel olmuş.ben bu sefer yoğun bakır +altın karamel karışımı yapmayı düşünüyorum yine palette deluxe serisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?