• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın karamel ve tarçın bakır karışımı yapan var mı?

Eki Görüntüle 725549 Eki Görüntüle 725551

altın karamel ve bakır karamel saçım. bakır karamelde 2 tüp altın karamel ve 1 tüp yoğun bakır palette deluxe kullandım uzun saçlarım anca yetti

kahve bakır saçlarım baya aktı şuan bazı yerler sarımsı.benim istediğim ton tamda ikinci fotoğraftaki ton. saçlarım biraz omzumu geçmiş durumda bir kutu palette delux altın kararmel ve bir kutu palette delux tarçın bakır karışımı yeterli olur mu?

kahve bakır saçlarım baya aktı şuan bazı yerler sarımsı.benim istediğim ton tamda ikinci fotoğraftaki ton. saçlarım biraz omzumu geçmiş durumda bir kutu palette delux altın kararmel ve bir kutu palette delux tarçın bakır karışımı yeterli olur mu?

1, fotograftaki akmış altın karamel di boyamadan önceki hali. 2, fotografta bakır karamel. ben tarçın bakır yerine yoğun bakır kullandım yalnız canım. tarcın bakır naturel serisinde var ve saçımı çok kurutmuştu. yinede sen bilirsin tabi. 2 altın karamel + 1 yoğun bakır kullandım.

sen 1 buçuk tüp altın karamele yarım tüp yoğun bakır kullanabilirsin bence. tabi saçının rengide önemli. açık renk olursa tam sonucu alırsın. kahve bakır biraz koyu bir renk.

Son düzenleme:
$PALETTE-DELUXE-SAC-BOYASI-7-77-YOGUN-BAKIR__57843795_0.jpg palette deluxe 7.77
$SG_1368411.jpg palette deluxe 7.554

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 725549 Eki Görüntüle 725551

altın karamel ve bakır karamel saçım. bakır karamelde 2 tüp altın karamel ve 1 tüp yoğun bakır palette deluxe kullandım uzun saçlarım anca yetti

bende aslında 2. fotograftaki gibi istiyorum. çok güzel tutmus sacınız.

ben bundan 6 ay önce kuaföre boyatıp balyaj attırdım simdi saclarım berbat durumda. neredeyse 3-4 renk var saçımda. boya aktı kendi diplerim cıktı fena halde yani. kuaförler mahvetti sacımı simdi de korkudan gidemiyorum. sacımın ucları sarıya yakın bir renk, dipler siyah, aralarda kahveler falan. evde boyatıcam ama her yeri aynı tutar mı? oradaysanız fotosunu koyucam. bir yardım ediverin bana :30::30:

bide resim önizlemesi var sizde o hangi renk? ona boyatsam hepsi aynı olur mu?

ben bundan 6 ay önce kuaföre boyatıp balyaj attırdım simdi saclarım berbat durumda. neredeyse 3-4 renk var saçımda. boya aktı kendi diplerim cıktı fena halde yani. kuaförler mahvetti sacımı simdi de korkudan gidemiyorum. sacımın ucları sarıya yakın bir renk, dipler siyah, aralarda kahveler falan. evde boyatıcam ama her yeri aynı tutar mı? oradaysanız fotosunu koyucam. bir yardım ediverin bana :30::30:

canım benden tavsiye saçlarında bir kaç ton varsa profesyonel bir kuaföre gidip saçında silme işlemi yaptır bakır karamel istiyorsan ona boyattır. yani ilk boyama kuaförde yapılmalı. mahalle kuaförü diye tabir ettiğimiz kuaförlere bende güvenmiyorum zamanında çok çektim bakır istiyorum diye gidip resmen patlıcan moruna döndürmüşlerdi saçımı .bu yüzden sorup soruşturmadan herhangi bir kuaföre gitme.
bu renk açık ton zeminde sonuç veriyor. eğer boyarsan alacalı bir renk elde edersin. her yerin farklı ton olur. ben ilk boyamamı kuförde yaptırdım saçımı açtırıp açık karamel yaptırmıştım ondan sonra dipler çıktıkça ona yakın ton bulup (altın karamel) kendim evde boyamaya devam ettim. iyice aktıktan sonrada bu tonu karıştırarak elde ettim. ayrıca 2 haftada bu tondan eser kalmadı iyice aktıktan sonra altın karamele devam etmeye karar verdim. bu kadar hızlı akmıyordu çünkü o renk.
önizleme olan fotograf bakır karamel boyadığım gün çektim akşam görüntüsü

Son düzenleme:

sana tavsiyem saçında renk farklılıkları olduğu için kuaföre git ama düzgün bi yere git o saçını mahveden kuaförlere değil ama :)benim saçımda da bikaç renk oluşmuştu ben gidip palette altın karamel aldım kuaför boyucaktı eğer bunu boyarsak dip açık alt taraflar koyu olur diye boyamadı sakın evde deneme bence :)

Ben yaptım arkadaşım o karışımı. Birer kutu syoss altın karamel ve palette tarcın bakır karıştırdım. fotoğraf yüklüyorum.Eki Görüntüle 699610 Eki Görüntüle 699611 Eki Görüntüle 699612 Eki Görüntüle 699613

Bayıldım çok hoş bir renk olmuş.
Merak ettiğim tüp boya mı alıp karıştırdınız? Hani şu küçük kutularda oluyorya sadece tüp. Ondan mı yoksa normal paketli boyalardan mı?
Hangi renk zemine uyguladınız bu karışımı?
Şuan saçım altın karamel. Bu akşam dip boya yapıp iki hafta sonra bu karışımı yapmayı düşünüyorum.
Umarım sizinki gibi hoş olur.

Bayıldım çok hoş bir renk olmuş.
Merak ettiğim tüp boya mı alıp karıştırdınız? Hani şu küçük kutularda oluyorya sadece tüp. Ondan mı yoksa normal paketli boyalardan mı?
Hangi renk zemine uyguladınız bu karışımı?
Şuan saçım altın karamel. Bu akşam dip boya yapıp iki hafta sonra bu karışımı yapmayı düşünüyorum.
Umarım sizinki gibi hoş olur.

Teşekkür ederim. Hayır tüp boya değil paketlerde satılanlardan kullandım. Boyamadan önce kuaföre saçımı açtırdım kahve tonlarındaydı ama kuaför istediğim rengi yapamadı çok çiğ bir sarı oldu saçım eve gidince daha da fena olduğunu fark ettim. Bende direk o rengin üstüne ertesi gün bu iki rengi karıştırıp boyadım ilk boyadığımda koyu gibi oldu ama bi kaç yıkamada tam istediğim rengi elde ettim. Saçınız açık tonlardaysa bence böyle tutacaktır. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

Teşekkür ederim. Hayır tüp boya değil paketlerde satılanlardan kullandım. Boyamadan önce kuaföre saçımı açtırdım kahve tonlarındaydı ama kuaför istediğim rengi yapamadı çok çiğ bir sarı oldu saçım eve gidince daha da fena olduğunu fark ettim. Bende direk o rengin üstüne ertesi gün bu iki rengi karıştırıp boyadım ilk boyadığımda koyu gibi oldu ama bi kaç yıkamada tam istediğim rengi elde ettim. Saçınız açık tonlardaysa bence böyle tutacaktır. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

Konunun üzerinden epey geçmiş cevap gelmez diye düşünmüştüm ama sizi bulduğuma çok sevindim.
Şuan saçım altın karamel rengi tutturmuş durumdayım.
Daha birkaç gün önce yaptım dip boyamı.
Saçımı açtırmadan yapmayı düşünüyorum zaten karamel olduğu için.

Siz kaç kutuyu karıştırdınız?

Konunun üzerinden epey geçmiş cevap gelmez diye düşünmüştüm ama sizi bulduğuma çok sevindim.
Şuan saçım altın karamel rengi tutturmuş durumdayım.
Daha birkaç gün önce yaptım dip boyamı.
Saçımı açtırmadan yapmayı düşünüyorum zaten karamel olduğu için.

Siz kaç kutuyu karıştırdınız?

Benim saçımı boyamadan önceki saç rengim karamelden biraz daha açıktı ama. Sarının biraz daha koyusu ve çiğ haliydi.
Birer kutu karıştırdım ben.

Ben yaptım arkadaşım o karışımı. Birer kutu syoss altın karamel ve palette tarcın bakır karıştırdım. fotoğraf yüklüyorum.Eki Görüntüle 699610 Eki Görüntüle 699611 Eki Görüntüle 699612 Eki Görüntüle 699613

Bu rengi çok istiyordum ama benim beklediğimden koyu oldu.
Altın karamelin tüp boyası yoktu normal karamel aldım.
2 tüp karamel ile 1 tüp tarçın bakırı karıştırdım saçım uzun olduğu için.
Bakırlık çok az oldu. Ama sanırım yıkadıkça açılır.
1'e 1 karıştırsam daha hoş olurdu ama saçıma yetmez diye 2'ye 1 yaptım.

Meraba ben uyguladim. Altin karamelin tonu gercekten sariya cok yakin oyuzden acik tüp boya tarcin bakiri alıp ustune kattim ve istedigim renk oldu. Normal boya ölculeri 1:1 dir. Altin karamel den 3/4 u tarcin bakirdan da 1/4 unu katip yaptim.Bir ay kadar sonra biraz daha bakirimsi bi renk elde etmek icin bakirdan daha fazla koyacagim rengi cok sevdim ama hazir satilan malesef boyle bi renk yok..

Kizlar bende saclarimi 1,5 altin karamel yarim yogun bakirla boyadim. Suan boyali bekliyorum bakalim sonuc ne olacak:)

karamelde kızıllık yok bakırlık(turunculuk) var. Saçım altın karameldi 1 senedir
o oksidan oranlarından dolayı sadece saç diplerini uçlarından daha da bakırımsı yapıyo eğer yapmak isteyen varsa 20 lik oksidan kullanmasını tavsiye ederim ben de ilk altın karamele boyattığımda dipleri çok bakırdı 2 hafta sonrada çok sarı oldu şimdikini 20 lik oksidanla yaptım ve memnunum.

Merhaba konu eski ama belki içinşzden biri bakabilir. Benim saçlarım sarıya yakın bir kumral yani bayağı açık bir renkti. O yüzden sadece tarçın bakıra boyadım ama sonuç korkunç Sanki kına yakmışım gibi oldu. İki hafta sonra düzeltmek için tekrar boyamak istiyorum. Tecrübeli olan varsa oran konusunda yardımcı olabilir mi?

Back