• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama altın karamel için yardım

alamelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
52
0
36
Ankara
$28032011248.jpg merhaba arkadaslar sacımın rengi su anda bu şekilde bu renk üzerine evde altın karamel boyasam tutar mı sizce :26: yardımlarını ve düşünceleriniz bekliyorum su anda ki halini hiç beğenmiyorum

ben kuzenimin saçlarını boyamıştım onunkide senin saçına benziyordu, doğal saç rengiydi.. normalde olması gerektiğinden biraz daha koyu tuttu ama 2. boyamada rengi oturdu. eğer seninkide kendi doğal saç renginse tahminim 2. boyamada rengi tutar.

zemin çok koyu ama tutar biraz koyu karamel olur ama 2. boyamana tam rengini alır saçın yoğunsa 2 kutu al ben öyle yapmıştım benim belime kadar ancak yetti ve tam tutmuştu rengi :7:

zemin çok koyu ama tutar biraz koyu karamel olur ama 2. boyamana tam rengini alır saçın yoğunsa 2 kutu al ben öyle yapmıştım benim belime kadar ancak yetti ve tam tutmuştu rengi :7:

ilk yapımda tutmaz hımmm ama sonra ne kadar aradan sonra boyamak lazım canım 1 ay falan mı sence :26:

ilk boyama tutar tutmasına ama biraz koyu karamel olur ancak 2. ye 2 hafta sonra tekrar boyarsın pişman olmican bir renk sıcak renkleri seviyorsan

banada öyle geldi cnm nerdeyse siyah gibi ama açmadan ancak birkaç boyamada istediği renk olur

yok siyah gb değil ışıktan öyle çıktı sanırım zemınde 2 ay önce falan boyadıgım bakır kızıl var ama kuaför tam beceremedi ben daha sonra bal köpüğüne boyadım lorealın amonyaksız boyasıyla oda fazla bi değişim yapmadı zaten o boya fazla değiştirmiyo biliyosunuzdur simdi iyicee aktı uçları daha koyu ama genelde bal rengi gb akınca alacalı oldu yani :2:

o zaman boya cnm evet o amonyaksızları bende denedim ama amonyak kokusundan bayılıcaktım :1: birde soluk tutuyor aman amonyaklı olsunda güzel olsun yeter ki :9:

:1::1::1::1: karar vermiyorum yanı aslında verdim de sacımın hepsi tek renk olur mu olmazmı endişem var acık alacalı olsun istemiyorum :26:

ah bu kararsızlık yok mu biz bayanlarda ne yazık ki fazla :9: eğer önceden kalmış gölge tarzı renkler yoksa tek renk tutar ayrıca saçın uzun ve yoğunsa kesinlikle 2 kutu al işte o zaman boya yetmez alacalı olur riske giricek bir renk değil boya düşünme boyada kurtul pişman olmazsın :9:

benim arkadaşım boyamıştı altın karamele. kendi doğal saç rengi koyu kumraldı. ilk boyayışında açık küllü kumrala boyadı. onun üstüne altın karamel yaptı böyle oldu. belki fikir olur.

bu güneşteki hali, tıkla büyüsün

benim arkadaşım boyamıştı altın karamele. kendi doğal saç rengi koyu kumraldı. ilk boyayışında açık küllü kumrala boyadı. onun üstüne altın karamel yaptı böyle oldu. belki fikir olur.

bu güneşteki hali, tıkla büyüsün
canım cok güzel oldu bu resim çok teşekür ederim :)

Back