• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama altın karamel için yardım

bu ne renk kumral olmuş bu altın karamele boyanmış halimi ama eski halinden güzel olmuş :68:

ilk boyamada normal ama zeminde koyu olduğundan bir dahakine palettenin papatyayla altın karameli karıştır daha açık olur yada yine altın karamele boya daha güzel olur ama şimdiki halide güzel olmuş eski haline nazaran :7:

saol canım o kadar karasızlıktan sonra senin sözünü dinledim :) boya iyiymiş ama bu arada :16: sence ne zaman boyasam bi daha bunu yapalı 1 hafta oldu

evet çok kaliteli boya cnm istersen 2 hafta bekle yok hemen dersen bir 10 gün bekle cnm :7:

benim arkadaşım boyamıştı altın karamele. kendi doğal saç rengi koyu kumraldı. ilk boyayışında açık küllü kumrala boyadı. onun üstüne altın karamel yaptı böyle oldu. belki fikir olur.

bu güneşteki hali, tıkla büyüsün

acaba küllü kumralla altın karameli karıştrıp boyasam bu rengi elde edebilir miyim ?
benim saç rengim de böyle $Görüntü0120.jpg

bence açık kumralla altın karameli karıştır o renk olur cnm bu arada saçların süper görünüyor perçemler falan çok güzel olmuş ben kısacık bekliyordum :7:

bence açık kumralla altın karameli karıştır o renk olur cnm bu arada saçların süper görünüyor perçemler falan çok güzel olmuş ben kısacık bekliyordum :7:

canım ben sıkıştrdım taçla perçemleri kaş hizamdalar.Ama dışarı fönle düzgün olmuyolar.Bi ara da maşayla denicem bakalım. Bu arada saç rengim her yıkamada daha da güzelleşiyor bugün daha bi güzeldi mesela:79: ne de mütevaziyim dimi:51: bu arada fotodakikıyafetim için k. bakmayın ltfen ev hali pijamaları çıkaramıyorum:61:

Bu arada bu rengi bana tavsiye eden dilşadcıma da tşkler:71: bir dahakine altın karamel tavsiyene de uyucam acaba direk altın karamel mi yapsam açık kumralla karıştrsammı?Sonra sarı balyaj attrcam ona göre bişey yapalım:31:

ayyy cnm benim beğendiğine sevindim sanada çok yakıştı o kadar doğal duruyor ki pijamalarını yesinler senin :9: senin her halin güzel şekerim :87: bence altın karamelle açık kumralı karıştır daha hoş olur gibi geliyor bana hem balyaj için çok güzel bir zemin olur çok tatlı bir ton çıkıcak gibi geliyor bana :87:

ayyy cnm benim beğendiğine sevindim sanada çok yakıştı o kadar doğal duruyor ki pijamalarını yesinler senin :9: senin her halin güzel şekerim :87: bence altın karamelle açık kumralı karıştır daha hoş olur gibi geliyor bana hem balyaj için çok güzel bir zemin olur çok tatlı bir ton çıkıcak gibi geliyor bana :87:
Hadi bakalım:52:

benim saç rengimde talia06 dan daha açık..ben de karamel yapmak istiyorum ama çok beyaz tenliyim kaşlarımda sarı. yüzüme yakışır mı yardımcı olabilir misiniz lütfen

benim saç rengimde talia06 dan daha açık..ben de karamel yapmak istiyorum ama çok beyaz tenliyim kaşlarımda sarı. yüzüme yakışır mı yardımcı olabilir misiniz lütfen

cnm resim eklemeden yakışıp yakışmadığını anlıyamayız her beyaza karamel yakışmıyor çünkü :7:

$Görüntü0161.jpg Dilşad'cık bu da en son hali saçımın :82: rengi gözüme farklı geldiğinde seninle paylaşasım geliyo:51:

Dilşad'cım forumda 'arztez' arkadaşım saç renklerini paylaşmış şu rengi sevdim ben $kızzzzzz.jpg palette altın sarıyla elde etmiş . Acaba ben şu anki saçımın üzerine altın sarısı yapsam turunculuk olur mu ki yoğun bak kızcağızın saçı ne güzel olmuş:87:

leylasscım saçların süper görünüyor çok beğendim o turunculuk tamamen gitmiş sarımsı bir renk olmuş bayıldım :81: istediğin renk çok güzel ama altın sarısı olur mu ben bir boyalara bakim sana söylerim hafta başı acele etme çok güzel bir renk sadece altın sarısıyla o renk olmaz gibi geldi bana cnm :7:

Eki Görüntüle 217518 Dilşad'cık bu da en son hali saçımın :82: rengi gözüme farklı geldiğinde seninle paylaşasım geliyo:51:

cnm bu renk ne:) begendimmm ben karamele boyuyorummmm akınca güzel ama ilk boyadıgımda baya turuncu gelio gözüme seninki tam istedigim gibi:)
aslında evde küllü bi renk istiyordum okdr ugraştım olmadı artık senin rengin gibi yapamyı düşünüyorum:)

Back