olsun cnm 2. boyamana tam rengini alır zaten :87:
bencede cnm sen kumralla onlartı boya sonra üzerine açık karamel yada altın karamel bulursan şansına artık ben 2 kutu alıyorum yetmiyor bir kutu sana yetiyor mu tek kutu cnm :79:
bende duydum krem eklemeyide hiç eklemedim öyle boyanın rengini değiştirir diye anlaşılan değiştirmiyor
palette renkleri güzel tutuyor ama saçı çok sertleştiriyor tek kötü yanı o garnıerden geçtim ben karamel yüzündengarnıerde hiç sertleşmiyordu saçlarım aksine yumuşacık yapıyordu o köpük boyalara ben pek inanmıyorum öyle kalıcı olmaz cnm gibi geliyor bana bakalım deneyen olursa yazar artık
evet o bakım kremini sürdükten sonra benimkide yumuşacık oluyor:87: bende elsevin boya solma karşıtını kullanıyordum artık bu ay bıraktım boyayı sanki daha çok soldurduşimdi elidora geçtim onun bakım kremini kullanıyorum haftada birde watsonın o avakadolu maskesini yapıyorum o çok iyi geliyor :87 nu sürünce zaten bir ay saç kremine ihtiyacın kalmıyor çok etkili yumuşacık yaptı saçlarımı banyo sonrasındada elidorun kopma karşıtı bakım kreminden sürüyorum iyi geliyor :81::81:
evet cnm bencede 9 luk alsaydın daha iyiydi
zaten sen sadece o sarıları boyicaktın değil mi aman dikkat et de çok koyu olmasın cnm
dene bakalım cnm aaaa çok uygunmuşpalette deluxe alınca 2 kutu 18 e alıyorum inş güzel tutar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?