• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın karamel 7.554 karamel 7.55 hangisi daha koyu ? (Saçlarımın resmi var)

olsun cnm 2. boyamana tam rengini alır zaten :87:

o sarı yerler tutmicak çnkü föne gittiğim kuaförüm boyamak istedi kumralla hayatı kapatırız 2. boyanda tam tutar dedide daha boyayalı 4 gün olmuştu :1: ordan bi kumral geçeyim ben üzerine boyadıgımda tek renk elde ederim.. bakıra yatkın olmasın diye karamel yada açık karamel yapıcam hem zaten altın karameli bulamıyorumda :6:

bencede cnm sen kumralla onları boya sonra üzerine açık karamel yada altın karamel bulursan şansına artık ben 2 kutu alıyorum yetmiyor bir kutu sana yetiyor mu tek kutu cnm :79:

Son düzenleme:
bencede cnm sen kumralla onlartı boya sonra üzerine açık karamel yada altın karamel bulursan şansına artık ben 2 kutu alıyorum yetmiyor bir kutu sana yetiyor mu tek kutu cnm :79:

2kutu alıyorum canım tek mümkün degil yetmez belimde saçlarım :61: boyarkende saç kremi ekliyorum bol bol oluyor :61:

bende duydum krem eklemeyide hiç eklemedim öyle boyanın rengini değiştirir diye anlaşılan değiştirmiyor :68:

bende duydum krem eklemeyide hiç eklemedim öyle boyanın rengini değiştirir diye anlaşılan değiştirmiyor :68:

kolay sürülmesini taranmasını saglıyor aslına bakarsan bu sayede boya her tarafa eşit dagılıyo köpük boyada kolay sürüldüğü gibi saç kremi ekleyincede boya yumuşuyor çok güzel yediriyorsun saçına :34:

palette renkleri güzel tutuyor ama saçı çok sertleştiriyor tek kötü yanı o garnıerden geçtim ben karamel yüzünden :9: garnıerde hiç sertleşmiyordu saçlarım aksine yumuşacık yapıyordu o köpük boyalara ben pek inanmıyorum öyle kalıcı olmaz cnm gibi geliyor bana bakalım deneyen olursa yazar artık :7:

palette renkleri güzel tutuyor ama saçı çok sertleştiriyor tek kötü yanı o garnıerden geçtim ben karamel yüzünden :9: garnıerde hiç sertleşmiyordu saçlarım aksine yumuşacık yapıyordu o köpük boyalara ben pek inanmıyorum öyle kalıcı olmaz cnm gibi geliyor bana bakalım deneyen olursa yazar artık :7:

benm saçımı hiç sertleştirmedi içinden çıkan boya sonrası bakım yumuşacık yaptı ilk boyadığımda :61: ama bakım kremi hakkında kolestonun içinden çıkana bayılıyorum kokusu harikaa ama kolestonun natural serisindeki bakım kremi pek etkili degil Kit boyalarından çıkan krem haikaaaa :52: ben bide elseve in kırık onarıcı şampuanını ve dove nun onarıcı saç kermini kullanıyorum dove nun onarıcı saç kremi boyaların içinden çıkan bakım kremleri kadar etkili saçlarımı açtırdım üzerine küllü kumral boyattım sonra diplere açık kahve sürdüm üzerine karamel bunları toplam 7 8 gün içinde yaptım ama gel gör banyoya giriyorum suyu saçımı döktüğüm anda ipek gibi oluyor saçlarım bir önceki banyoda kullandıgım şampuanın ve kremin etkisini bu şekilde anlıyorum :69: dove nun onarıcı saç kremini tavsiye ederim :61: ben 2liraya bakım seti aldım Dove nun 50ml onarıcı şampuan 50 ml onarıcı saç kremi 30ml onarıcı saç bakım maskesi var içinde şampuanını denemedim ama maske ve krem çok hoş :34:

evet o bakım kremini sürdükten sonra benimkide yumuşacık oluyor:87: bende elsevin boya solma karşıtını kullanıyordum artık bu ay bıraktım boyayı sanki daha çok soldurdu :9: şimdi elidora geçtim onun bakım kremini kullanıyorum haftada birde watsonın o avakadolu maskesini yapıyorum o çok iyi geliyor :87:onu sürünce zaten bir ay saç kremine ihtiyacın kalmıyor çok etkili yumuşacık yaptı saçlarımı :21: banyo sonrasındada elidorun kopma karşıtı bakım kreminden sürüyorum iyi geliyor :81::81:

evet o bakım kremini sürdükten sonra benimkide yumuşacık oluyor:87: bende elsevin boya solma karşıtını kullanıyordum artık bu ay bıraktım boyayı sanki daha çok soldurdu :9: şimdi elidora geçtim onun bakım kremini kullanıyorum haftada birde watsonın o avakadolu maskesini yapıyorum o çok iyi geliyor :87:onu sürünce zaten bir ay saç kremine ihtiyacın kalmıyor çok etkili yumuşacık yaptı saçlarımı :21: banyo sonrasındada elidorun kopma karşıtı bakım kreminden sürüyorum iyi geliyor :81::81:

Watsons un avakadolusunu bende almak istiyorum aslında.. Baya memnun kalmışssın sende :61: buarada bugün seacolor diye bi markanın 7.1 küllü kumralını aldım kadın oksidanı 9luk almamı söyledi ardındada saç diplerime baktı aslında kapatmaz daha koyu bi renk al dedi kendi kendime düşündüm durum o kadar vahimmi diye :1: ama siyahtan dönderdiğin saçını tekramı koyu yapıcan kumraldan daha koyu alma bence dedi sevgilim bende bunu düşünerek daha koyu almadım 7.1 aldım ama oksidanını 6lık aldım biraz daha koyu tutar böylece degil mi ? :61:

evet cnm bencede 9 luk alsaydın daha iyiydi :68:

Kadın başta 9luk almamı ama elimdeki rengin yani 7.1in diplerimi kapatmıcagını daha koyu bi küllü renk almamı söyledi 7.1den daha koyu küllü içerikli bi renk yoktu o yüzden 7.1i aldım oksidanını 6lık aldım 9luk daha fazla açma gücüne sahip çünkü.. evde 9luk oksidan stoğum var zaten :1: ama küllü bi renk olması turunculugu öldürmesi için bunu aldım evet rengi koyu olmadığı için pek kapatmayabilir bunuda 6lık oksidanda halledebilcegimi düşünüyorum :32: Gittiğim Kuaför aslında boyalarda kullanılması gereken 3lük oksidan fakat saç rengi koyuluguna göre açma işlemi yapılması gerektiği için genelde 6lık kullanılır aldıgınız boya içinde 9luk olsada saç renginiz elinizdeki boyadan 3 4 ton daha açıksa 9luk yerine 6lık kullanılmalı oksidan derecesi arttıkça saç rengini açma ve yıpratma oranı yükselir demişti ona istinaden 6lık kafama da yattı :68:

zaten sen sadece o sarıları boyicaktın değil mi aman dikkat et de çok koyu olmasın cnm :7:

zaten sen sadece o sarıları boyicaktın değil mi aman dikkat et de çok koyu olmasın cnm :7:

:7: o sarılar bugunki banyodan sonra daha bi çiğ görünmeye başladı hemen boyayı koştum aldım regl dönemim geçsin ilk iş dipleri boyuyoruuuum :7: Seacolor u çalışan baya övdü bi bakayım şimdi dip boyamda nasıl olacak güzel olursa bu markanında karamelleri var 8.74 ve 8.73(hürrem karameli) birde koyu karameli var.. bal köpüğüde 8.3.. dip boyamdan memnun kalırsam bu markayıda düşünebilirim bi kutuda iki boya 5.buçuk fiyatı..

dene bakalım cnm aaaa çok uygunmuş :46: palette deluxe alınca 2 kutu 18 e alıyorum :9: inş güzel tutar cnm :7:

dene bakalım cnm aaaa çok uygunmuş :46: palette deluxe alınca 2 kutu 18 e alıyorum :9: inş güzel tutar cnm :7:

bende 14e alıyorum iki kutu paletteyi :61: Seacolor denen markada 5buçuk 2 krem boya birtanede oksidan içeriyor.. akrabalarımızdan biri tütün kumralına boyamış çok hoş bi renk olmuş çok sevdim ben ama forumdan Bi arkadaş seacolorun hürrem karameline boyamış kötü çıktı diyor baktınmı konusuna ? Yalnız bu boyada 50ml boya+75ml oksidan oran bu şekilde olacakmış dün aldıgm tüp boyayı okudum böyle yazıyor iyiki bakmışım bende 50ml oksidan koyucaktım içine 1e 1buçuk oranında karıştırılıyormuş bu boya..

Back