• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın karamel 7.554 karamel 7.55 hangisi daha koyu ? (Saçlarımın resmi var)

aslında boyamicaktım rengi güzeldi beğendim ama kız ark geziyorduk aklıma girdi :9:bu kahve tonu sana çok yakışır boya dedi :9: bende biraz sıkılmıştım karamelden sonra aldım boyadım güzel oldu zaten deniz havuz 2 haftaya akar ondan sonra altın karamel bulucam alıcam bir ay sonra ona boyarım sonra üzerine seyrek balyaj istiyorum hoş olur:87: bakım yapıyorum cnm bol bol maske sürüyorum o iyi geliyor :87:

Altın karamel üzerine ne renk balyaj güzel olur acabaa :52:

ben sormuştum kuaföre bal köpüğü tonlarında demişti öyle çok açık sarı iğrenç olur zaten cnm :7:

ben sormuştum kuaföre bal köpüğü tonlarında demişti öyle çok açık sarı iğrenç olur zaten cnm :7:

Altın karamel bakıra kaçıyo diye bal köpüğü balyajda kararsız kalmıştm ben aslında.. karamel yada açık karamel üzerine bal köpüğü daha güzel olur diyede karamele boyatmak istiyorum.. aslında aradığım şey bal köpüğü balyajın yakışacagı renk :1:

evet cnm burda koskoca alışveriş merkezinde yok almicam zaman kutu kutu var alıcam zaman hiç yok uyuz oldum :62: bulunca 2 3 kutu alıcam yeni bir marka çıkmış syoss mu ne onun altın karamelide güzele benziyor gördüm dün onuda denemek lazım :9:

evet cnm burda koskoca alışveriş merkezinde yok almicam zaman kutu kutu var alıcam zaman hiç yok uyuz oldum :62: bulunca 2 3 kutu alıcam yeni bir marka çıkmış syoss mu ne onun altın karamelide güzele benziyor gördüm dün onuda denemek lazım :9:

Merak ettim bende baktım forumdan biri altın karameline boyuyormuş memnunmuş.. Fiyatı ne kadardı ?

10 liraydı cnm memnunsa denemek lazım sen dene ben şimdi yeni boyadım olmaz :9: bu aksın biraz hemen dener sonucu yazarım :7:

yeni çıktı zaten cnm bende dün koruparkta kipada gördüm orda alışveriş merkezine bak bulursun cnm boyarsan sonucu yaz :7:

yeni çıktı zaten cnm bende dün koruparkta kipada gördüm orda alışveriş merkezine bak bulursun cnm boyarsan sonucu yaz :7:

Bulursam yazarım canım.. bişi sorcam şimdi altın karamel üzerine bal köpüğü balyaj yaptırmak için önce saç rengini açıp üzerine bal köpüğümü boyicaklar yoksa bal köpüğüne saç rengini açması için oryal yada açıcı özelliği olan bi boyamı koyucaklar ?

her kuaför ayrı yapıyor cnm ama balyaj yapılıcak tutamlara heralde biraz açıcıyla beraber boya yaparlar sonra üzerine cila süppper olur sen zemin rengi karameli yap gerisini onlara bırak cnm :7:

her kuaför ayrı yapıyor cnm ama balyaj yapılıcak tutamlara heralde biraz açıcıyla beraber boya yaparlar sonra üzerine cila süppper olur sen zemin rengi karameli yap gerisini onlara bırak cnm :7:

Aslında şimdi bir video izledim flamingo balyaj hakkında bi aparat var taç üzerinde uzantıları var saçına takıyosun saçı 4e ayırıp boyayı yediriyosun ve uzantılara doluyosun saçı 15 dk bekletin diyor videoda.. Ben o aparatı kendim evde yaparım çok cici geldi şuan gözüme :1: Google da flamingo balyaj diye aratınca ilk çıkan site bak istersen :34:

ben hepsine baktım cnm ama evde uğraşamam dedim o kadar riske girmim :9:

yapabilirim diyorsan iyi cnm aman dikkat et o sırf açıcı hemen sürülmesi lazım sonra yanmasın saçların güzel olur inş sen önce karamele boyada balyaj sonra olur :13:

yapabilirim diyorsan iyi cnm aman dikkat et o sırf açıcı hemen sürülmesi lazım sonra yanmasın saçların güzel olur inş sen önce karamele boyada balyaj sonra olur :13:

Dimi ya karameli hallettimde gerisi kaldı :61: Şimdi bi kumral boya alıp şu sarı yerlerimi kapatim ardında da karamel yada altın karamel boyayayım .. forumda okudum regl döneminde boya tutmazmış benm hiç rast gelmedi heralde geldiysede bilmiyorumdur şimdi reglim riske atmayip bitmesinimi beklesem acaba ?

bitmesini bekle cnm o resimdeki ne karameli bence altın karamele boya palette deluxenin bulamazsan o syossun al altın karamelini ona boya cnm :13:

bitmesini bekle cnm o resimdeki ne karameli bence altın karamele boya palette deluxenin bulamazsan o syossun al altın karamelini ona boya cnm :13:

Eklediğim fotolar altın karameldi altın karamele boyadım saçlarımı ama sanki fazla koyu oldu tabi sarı bölümler harici yerlerden bahsediyorum :1:

Back