aslında boyamicaktım rengi güzeldi beğendim ama kız ark geziyorduk aklıma girdibu kahve tonu sana çok yakışır boya dedi bende biraz sıkılmıştım karamelden sonra aldım boyadım güzel oldu zaten deniz havuz 2 haftaya akar ondan sonra altın karamel bulucam alıcam bir ay sonra ona boyarım sonra üzerine seyrek balyaj istiyorum hoş olur:87: bakım yapıyorum cnm bol bol maske sürüyorum o iyi geliyor :87:
ben sormuştum kuaföre bal köpüğü tonlarında demişti öyle çok açık sarı iğrenç olur zaten cnm
bence altın karamelin üzerine süper olur :13:
evet cnm burda koskoca alışveriş merkezinde yok almicam zaman kutu kutu var alıcam zaman hiç yok uyuz oldumbulunca 2 3 kutu alıcam yeni bir marka çıkmış syoss mu ne onun altın karamelide güzele benziyor gördüm dün onuda denemek lazım
10 liraydı cnm memnunsa denemek lazım sen dene ben şimdi yeni boyadım olmazbu aksın biraz hemen dener sonucu yazarım
yeni çıktı zaten cnm bende dün koruparkta kipada gördüm orda alışveriş merkezine bak bulursun cnm boyarsan sonucu yaz
her kuaför ayrı yapıyor cnm ama balyaj yapılıcak tutamlara heralde biraz açıcıyla beraber boya yaparlar sonra üzerine cila süppper olur sen zemin rengi karameli yap gerisini onlara bırak cnm
ben hepsine baktım cnm ama evde uğraşamam dedim o kadar riske girmim
yapabilirim diyorsan iyi cnm aman dikkat et o sırf açıcı hemen sürülmesi lazım sonra yanmasın saçların güzel olur inş sen önce karamele boyada balyaj sonra olur :13:
bitmesini bekle cnm o resimdeki ne karameli bence altın karamele boya palette deluxenin bulamazsan o syossun al altın karamelini ona boya cnm :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?