Saç Rengi ve Saç Boyama Altın karamel 7.554 karamel 7.55 hangisi daha koyu ? (Saçlarımın resmi var)

baLm

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
218
0
316
Adana
Kızlar açtırdığım saçlarımı altın karamele boyadım fakat uçlar koyu dipler daha açık renk oldu renginde nasıl bişe olduğunu tam anlayamadım.. Hatta dipler bal köpüğü oldu diyebilirim.. tekrar boyatıp bu hatayı kapatmaya çalışcam.. karamel mi altın karamel mi boyatmalıyım ? :26: benim istediğim renk Bi arkadaşın açtığı konuda var ''siyah mı karamel mi daha çok yakışmış ?'' diye bi konu açılmıştı ordaki karamel rengini istiyorum bunu altın karamelle mi yoksa karamellemi elde edebilirim ? Fotoğrafları ekledim bi kaç msj aşağıda kızlar

Son düzenleme:
sen yarın resim ekle daha iyi yorum alırsın cnm ben altın karameli kullandım ama o ark resimdeki gibi çok açık olmuyor ama güzel bir renk o ark karameli sarısı yoğun bir karamel

Evet yarın hemen eklemeliyim fotoları Sen açık karamele boyicaktın ? boyadın mııı ??

güzel tutmuşa benziyor rengi resmi biraz daha uzaktan çeksen net anlaşılır cnm güle güle kullan

evet gözüme çarptı o sarı nerden çıktı 2. boyamana kapanır merak etme cnm

evet gözüme çarptı o sarı nerden çıktı 2. boyamana kapanır merak etme cnm

Doğal saç rengimde o ara daha açıktı zaten o yüzden her boyada farklı oluyordu orası bide açtırınca tam sarı oldu tabi diplerde aynı durumda.. şuan altın karamele boyalı ama 2. boyada Altın karamel degilde karamel boyatsam nasıl bi fark olur ? 2 gündür sorduğum hiç bir yerde altın karamel yook hep karamel var karamel almak zorunda kalcam galiba :26:

evet cnm altın karamel zor bulunuyor kızlar stok yapmış galiba bende bulamayınca palette baturalın açık karameline boyamıştım o da güzel boya cnm

evet cnm altın karamel zor bulunuyor kızlar stok yapmış galiba bende bulamayınca palette baturalın açık karameline boyamıştım o da güzel boya cnm

palettenin karamelini gördüm hep natural serisine bakmadım ben :26: bu diplerde kalan sarı yerlere kumral boyayıp sarılığı kapatmak üzerinede uygun bi karamel boyamak istiyorum sence mantıklı mı ? Çünkü 2. boyadada bu sarılar yine kalacak gibime geliyor

olabilir cnm ama zamanı iyi ayarlamak lazım çok tutma saçında sonra dipler koyu olur

olabilir cnm ama zamanı iyi ayarlamak lazım çok tutma saçında sonra dipler koyu olur

Bende öyle düşünmüştüm çok bekletmicem önce bi tutamda denerim.. üzerine de açık karamel yada karamel boyicam inş bu sefer renk tam tutar alacalı kalmaz saçım sen ikisinide denedysen hangisini tavsiye edersin açık karamel mi karamel mi ? Bİrde ben karameli tam oturttuktan sonra bal köpüğünden krepe balyaj yaptırmayı düşünüyorum.. balyaj yaptırdıktan sonra saç boyama zamanım geldiğinde sadece diplerinimi boyicam yani balyajlı yerlere boya deyerse balyajlar koyulaşır diye düşünüyorum o yüzden sadece dip boyamı yapılır balyajlı yada röfleli saça ?

ben altın karameli kullandım sonra bulamayınca açık karameli kullandım normal karamel yok zaten cnm ikiside güzel ama ben altın karameli daha çok beğendim evet sadece dip boyama yapıcan eğer kuaförde yaparsan üstüne dipten sonra cilada yapar daha güzel olur

Son düzenleme:

hımm anladım sadece dip boya yapılcak yani cila işleminin tam olarak ne olduğunuda bilmiyorum aslında.. Palette de karamel var.. Link veremiyorum galiba google görsellerden palette karamel diye aratırsan görürsün
Altın karamel 7.554
Karamel 7.55
Açık karamel 7.5

Hatta arkadaş konusunda koymuş kutunun fotosunu http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/266738-palette-karamel-amp-bronz-kahve.html

Son düzenleme:
palettenin eski serisiymiş o karamel ben deluxe kullandım hep yada natural cnm o karameli bilmiyorum

onunki kadar sarıya kaçmıyordu ama bugün sıkıldım üzerine fındık kakao boyadım epey açılmıştı saçım

onunki kadar sarıya kaçmıyordu ama bugün sıkıldım üzerine fındık kakao boyadım epey açılmıştı saçım

Aman canım dikkat et bol bol bakım yap saçına açık karamele boyayalı çok olmadı heralde yıpranmasın saçların çıkan karamel rengini mi begenmedin yoksa uzun zamandır karamel kullandıgından degişiklik istediğin için mi hemen başka bi renge döndün ?

aslında boyamicaktım rengi güzeldi beğendim ama kız ark geziyorduk aklıma girdi bu kahve tonu sana çok yakışır boya dedi bende biraz sıkılmıştım karamelden sonra aldım boyadım güzel oldu zaten deniz havuz 2 haftaya akar ondan sonra altın karamel bulucam alıcam bir ay sonra ona boyarım sonra üzerine seyrek balyaj istiyorum hoş olur:87: bakım yapıyorum cnm bol bol maske sürüyorum o iyi geliyor :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…