evet ölesi daha mantıklı olur bence . Bankanın daha dinç bir bireysel bankacılık sorumlusu varsa onda dene şansını :)Fon hesabı gibi düşün . nakit paranı yatırırsın ama altını almazsın nakit para olarak bekletirsin altın istediğin fiyata geldiğinde paranla altın alırsın hesaptan . ? Bu mumkundur sanırım . hergun takıp etmen gereken tek şey altın fiyatları akonomi haberlerı olur ancak altının gidişatına göre ne yapmak istediğine karar verisin
ama kafana takılan şeyleri bir liste yapıp bunu banka görevlinle konuşman öğrenmen en sağlıklı ve net olanı olur[/QUOTE
banka görevlisi yaşamaktan aciz bi adamdı ama şansımı deneyeyim yine gidiyim bankaya.Ohalde iş bankası hesabıma elime para geçtikçe yatırıp altın düştüğünde de o hesaptaki paramla altın almamaı öneriyorsun sanırım
yapı kredi kullaniyorum canım
Bir kere saklama derdi yok.
ıstediğin zaman istediğin yerden bozdurabiliyorsun. Takip edersen anlamlı kar yapma şansın var.
ışçilik ücreti, aldığın altının sahte olma ihtimali yok.
Benim hesabım garantide. Alım satım arasında 50-60 kuruş fark oluyor.
Yükseldiğinde kuyumcu kuyumcu gezip bozduracak yer aramak zorunda değilsin.
Kuyumcular almayı reddedebiliyorlar zaman zaman.
Daha ne olsun...
Ben de altın hesabı açmak istiyorum ama banka konusunda bazı soru işaretleri var kafamda. Özel yerine devlet bankası olsun istiyorum. Halkbankı düşünüyorum. Altın hesabı açmak için önce normal bir para hesabı açmaya gerek var mı? Sadece altın hesabı açıp atmden ya da bankadan alacağım gram fiyatı kadar para yatırmam yeterli mi? Zaten öğrenci olduğum ve çalışmadığım için biriktirebildiğim kadar para yatırıcam. İşletim ücreti keserler mi? Kimileri kesiyor diyor kimileri kesmiyor diyor kafam karıştı. :26: Çok fazla yorum olduğu için hepsini okuyamadım kusura bakmayın.