- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 37
merhaba hanımlar bende ufak bir yatırım için bir kaç gündür takip ediyorum piyasaları ve belemedeyim. hemen hemen tüm ankalarla konuştum hatta tanıdıklarlada ve aldığım yorum şuydu fonlarda alım satım işlemleri bir gün sonrasının saat 11:00 daki değerinden yapılıyor bu yüzden internet bankacılığını kullanmıyorsan ve çok iyi tüyolar alamazsan kabetmez ama getirisi çok düşebilir. bundan dolayı altın fonu işi sıkı takip gerektiriyormuş bilginize. ayrıca şu ara altın hesabı kullananlara aldığım bir tüyoyu aktarayım bir kaç gün içerisinde bir düşüş bekleniyormuş yeni bu işe girecek olanlar bir kaç gün takip ederek beklesinler. bu hesabı kullananlarda korkmasınlar çünkü ardından büyük bir yükselişten bahsdiliyo.
eğer internet bankacılığın varsa orda seçeneklerinde altın hesabı var.. yatırım kısmından ya da ilk çıkan seçeneklerden tıklayıp almak istediğin gram miktarını ya da ne kadarın varsa o kadar gram altın diye yazıyorsun..
banka da alıyor.. internetten çok kolay bir iş...
1 gram altın ne kadarsa o kadarın olması yeterli..
çk mtşk edrm cnm. int bankacılığı şart mı.
değil aslnda ama daha kolay bence.
üstelik alma satma durumunda ne kazancağını ne kaybetceğini sürekli takip edebilirsin de.
değil aslnda ama daha kolay bence.
üstelik alma satma durumunda ne kazancağını ne kaybetceğini sürekli takip edebilirsin de.
peki cnm banka parayı nasl alıyor. mesela benm o bankada hesabım var . hesabıma mı yatırmam gerekiyr
altın için hngi hesabından para çekilmesi istediğini belirtiyorsun zaten.
eğer o bankada hesabın varsa elindeki parayı hesabına yatır, sonra da internetten altınını al.
hepsi bu kadar.