Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BENCE BİRAZ DAHA BEKLE, ÇÜNKÜ KUYUMCU OLAN BİR ARKADAŞIM VAR, BENDE BOZDURACAĞIMI(BORCUM İÇİN)SÖYLEDİĞİMDE BİRAZ DAHA DAYAN ALTIN YİNE ÇIKACAK DEDİ.BEN BİLE BİRİKTİRİYORUM DEDİ.:enbuyukkk:
ahhh aahhh ev alırken borç almıştım kredinin haricinde. Aralık ayında. Hemide 25 tane ata lira 2 tane bilezik senağlama Altın çıktı çıktı çıktııı. Bir arada düşse de borçlarımı kapatsam. Mahvoldum valla.senağlamasenağlama
bende satmadım altın zamanla hep değer kazanıyor eşim ve ailesi nedense düğün ertesi altınları satın diye tututturdular bankaya koyucakmsım ama ben hayır dedim iyikide satmamısız diyolar şimdi yükselir daha da bencede
evet arkadaşlar eğer altın satın almak istiyorsanız ben size kışın almanızı tavsiye ederim çünkü yazın düğün ve sünnet eğlenceleri çok olduğu için dolayısıyla altına ragbet çok fiyatlar kışa göre yükseliyor,
Arkadaşlar ben busiteye hergün girer bakarım. Ona göre hareket ederim. Size de tavsiye ediyorum. Orada aklınızdakileri sorabileceğiniz bir kuyumcu var. http://www.altinfiyat.net/2008/09