- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.765
-
- Konu Sahibi diblerabla
Zarar edersin. Trabzon hasiri çok işçilikli bir bilezik.Hanımlar merhaba.
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Benim 15 sıra trabzon hasır bileziğim var 22 ayar. Ama kalın olduğu için hiç kullanamıyorum öyle kasada bekliyor. Diyorum ki onu 3 veya 5 sıra aynı ayar trabzon hasırıyla değiştirip artan parayla da çeyrekler veya başka 22 ayar takabileceğim bilezik tarzı bir şey alsam. Sizce mantıklı mı? Yoksa çok kaybım olur mu?
%20 düşüyormuş sanırımZarar edersin. Trabzon hasiri çok işçilikli bir bilezik.
En büyük korkum da o.Bence hiç dokunmayın. Geçen yıl alyansımı değiştirdim,geçenlerde hafif yamuldu değiştireyim derken kaldırıldığımı fark ettim. Ya güvendiğiniz yere gösterin yada hiç ellemeyin kenarda dursun
Zamanında 3500’e almıştım. Şuan oldukça kârdayım aslında ama yine de zarar mı dersiniz?evet biraz zarar edersiniz ama kullanmak istiyorsanız yakın ancak yatırım amaçlı ise tavsiye etmem
Bence hasirda daha fazladır ama zarar edersiniz her türlü durduk yere neden yüzde 20 kaybedesin ki ? Ayrıca çeyrek ya da günlük bilezik alırsan onlarda da alış satış farkı ve işçilik olacak. Hiç yoktan paran gidecek.%20 düşüyormuş sanırım
Aldığınız dönemin 3500 TL si ama.Zamanında 3500’e almıştım. Şuan oldukça kârdayım aslında ama yine de zarar mı dersiniz?
Yıllar geçmiş üstünden o zaman onu verip gönlünüze göre alın ben de geçen çeyrekli bilekliğimi verdim yerine bilezik aldım zararım olmadı gibi duruyor ama tabii o bileklikten yeniden alsam iki katı ödeyeceğim işçilik çok çünküZamanında 3500’e almıştım. Şuan oldukça kârdayım aslında ama yine de zarar mı dersiniz?