- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 36
-
- Konu Sahibi lalegl8080
Yeni açılmış bir dükkan ve bizim sektörümüz müşteri oturdukca kazanç artar buna da şükür en azından asgari ücretini çıkarıyorum normal bir işte calissaydimda aynı kazanacaktımSiz dükkan açmadını mı nasıl 15.000 kazanıyorsunuz? O kadar mı az işiniz?
Hayır salonu açarken yetmediği yerde borç aldım ve ödüyorum.Siz boşanmak üzere olduğunuz eşinizden de borç almayacak mıydınız?
Saol canim aynen öyle aniden ister falan bide ona da lazım olur ben hazırlıklı olayimEn başından yapsaydınız evet size katılıyorum. Ama artık şu an olan olmuş,bankaya bulaşmadan mümkün olduğu kadarını alıp bir an önce kapatmanız daha kolay olacak. Adam acelesi yok diyordur ama bu acele etmemenizi gerektirmez siz de zaten biliyorsunuz. Bir bütçe planlayın,aşağı yukarı ne zamana verebileceksiniz tamamını bildirin. Allah sağlık versin ödeme kolaylığı versin arkadaşım.
Örneğin 20 bin tl çektiniz, kaça bölmek istediğiniz sizin tasarufunuzda. 3’e 5’e 10’a bölebiliyorsunuz. Böldüğünüz taksit sayısına göre faiz uyguluyor. Ödeme gücünüze göre taksidi ayarlayabiliyorsunuz yani.Onun ödemesi nasıl oluyor mesela
Bence en mantıklısı böyle. Her ay iki gram ver o kişiye, on ayda biter zaten. Hem o da düzenli aldığı için mutlu olurBirine borçlu olmayı sevmiyorsunuz.soyle yapabilirsiniz her ay o kişiye düzenli 2 gram ödeyerek bir yılda bitirirsiniz hem o kişiye karşı kendinizi mahcup hissetmezsiniz
Eskiden nakit avanslar, taksitli esnek hesaplar karliydi. Artık faizleri %4 oldu, kredi çek daha iyi
O zaman şöyle yap , sana 10 bin 10 bin 2 tane mi veriyor sıfır faizle hemen 10 gram altın al, o kişiye ver. Çok teşekkür ederim, kalanını en yakın zamanda tamamlayacağım diye. En azından altın artmamis olur, esnek hesaptan kendini yormayacak kadar ödersin, eğer paran artarsa da bir gram falan alır aldığın kişiye verirsin.Yeni musterilere özel 0 faiz kampanyası süper
Akbank
Yapı kredi
Kesin var
Diğerlerine de bakmak lazım :)
O zaman şöyle yap , sana 10 bin 10 bin 2 tane mi veriyor sıfır faizle hemen 10 gram altın al, o kişiye ver. Çok teşekkür ederim, kalanını en yakın zamanda tamamlayacağım diye. En azından altın artmamis olur, esnek hesaptan kendini yormayacak kadar ödersin, eğer paran artarsa da bir gram falan alır aldığın kişiye verirsin.
Bohle böyle biter bence. Üzülme 21 gram çok gibi görünüyor ama bir seneye kalmaz rahatça bitirirsin
Evet yeni müşteriyim 20 bin teklifi de var galibaAkbank yeni müşterilere özel 20 bin 0 faiz veriyor zamanında ben açtırıp 5 bin çekmiştim bunu yapın
Akbank hesap varsa yapikredi 15 veriyor bunu yapacağım ben
Bu da varsa başka banka buluruz
0 faiz candır :)
Aylık 5 beni yorar canım neyse bakicam Bi hal çaresine teşekkür ederim cnmYa aslında Akbank 20 yapikredi 15 toplam 35 sıfır faiz. bolu 6 ay. Aylık 5 bin odeyebilse.
35 bin bolu altın grami 1800 desek 19 20 gram civarı olup borç bitiyor
Hem altın artmamisken hem de 0 faiz olay bitmiş oluyor ve aylık 5 de ödenir inşallah
O zaman şöyle yap , sana 10 bin 10 bin 2 tane mi veriyor sıfır faizle hemen 10 gram altın al, o kişiye ver. Çok teşekkür ederim, kalanını en yakın zamanda tamamlayacağım diye. En azından altın artmamis olur, esnek hesaptan kendini yormayacak kadar ödersin, eğer paran artarsa da bir gram falan alır aldığın kişiye verirsin.
Bohle böyle biter bence. Üzülme 21 gram çok gibi görünüyor ama bir seneye kalmaz rahatça bitirirsin
1 yıl veriyolar faizsiz krediyi. Çok avantajlı bence. Benim de dolar borcum vardı keşke o zaman olsaydı bu imkan demiştim gördüğümde. Ayda 3 bin civarı ödemeye 1 yılda bitirir. 2 gr altın bile değil bugünün fiyatıyla.Ya aslında Akbank 20 yapikredi 15 toplam 35 sıfır faiz. bolu 6 ay. Aylık 5 bin odeyebilse.
35 bin bolu altın grami 1800 desek 19 20 gram civarı olup borç bitiyor
Hem altın artmamisken hem de 0 faiz olay bitmiş oluyor ve aylık 5 de ödenir inşallah
1 yıla bölünüyor ayda 3 bin ödeyebilirsiniz yapın bunu.Aylık 5 beni yorar canım neyse bakicam Bi hal çaresine teşekkür ederim cnm
1 yıl veriyolar faizsiz krediyi. Çok avantajlı bence. Benim de dolar borcum vardı keşke o zaman olsaydı bu imkan demiştim gördüğümde. Ayda 3 bin civarı ödemeye 1 yılda bitirir. 2 gr altın bile değil bugünün fiyatıyla.
Aylık 5 beni yorar canım neyse bakicam Bi hal çaresine teşekkür ederim cnm