- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 36
-
- Konu Sahibi lalegl8080
Kredi cikmadi çok ugrasmistim heryere başvurdu çıkmadı bendr çareyi bilezik borcu ile buldum ..aynen ayda 2 veya 3 gram alayım gecen ay 1 gram aldım bu ay çeyrek aldım meselaAltın borçlanmak yerine kredi çekseydiniz daha karlı olurdunuz bu enflasyon seviyesinde. Ama şu saatten sonra kredi çekmeyin. Ayda bir değil 2-3 gram almaya çalışın. Çok değilmiş zaten borcunuz.
Maaş aylık 15bini buluyor ..harcamaları da keza ...tabi baya bir kısarsam ayda 2 veya 3 gram da alabilr8m ama ben o kişiye borcu kapatıp bankaya borçlanma daha iyi mi diye düşünüyorum. Çünkü gercejten insana borçlu kalmaktan daha iyi aslında banka ...Maaşınız ne kadar? Aylık harcamalarınız ne kadar? Ayda 1 gram almaya ne zaman başladınız? Kredi çekmeyin masraflarınızı azaltın. Borçlu olmak hoş değil,hele ki bir yılı da geçiyorsa ödemeniz. Yemeyin içmeyin gerekiyorsa öyle ödeyin ama kredi çekmeyin bence.
Onun ödemesi nasıl oluyor meselaTaksitli nakit avans olabilirdi. Kredi çekmekten çok daha makul seviyedeydi. Ancak şuan o da yüksek. Ama yine de krediden iyi.
En başından yapsaydınız evet size katılıyorum. Ama artık şu an olan olmuş,bankaya bulaşmadan mümkün olduğu kadarını alıp bir an önce kapatmanız daha kolay olacak. Adam acelesi yok diyordur ama bu acele etmemenizi gerektirmez siz de zaten biliyorsunuz. Bir bütçe planlayın,aşağı yukarı ne zamana verebileceksiniz tamamını bildirin. Allah sağlık versin ödeme kolaylığı versin arkadaşım.Maaş aylık 15bini buluyor ..harcamaları da keza ...tabi baya bir kısarsam ayda 2 veya 3 gram da alabilr8m ama ben o kişiye borcu kapatıp bankaya borçlanma daha iyi mi diye düşünüyorum. Çünkü gercejten insana borçlu kalmaktan daha iyi aslında banka ...
Maaşınız ne kadar? Aylık harcamalarınız ne kadar? Ayda 1 gram almaya ne zaman başladınız? Kredi çekmeyin masraflarınızı azaltın. Borçlu olmak hoş değil,hele ki bir yılı da geçiyorsa ödemeniz. Yemeyin içmeyin gerekiyorsa öyle ödeyin ama kredi çekmeyin bence.
Maaş aylık 15bini buluyor ..harcamaları da keza ...tabi baya bir kısarsam ayda 2 veya 3 gram da alabilr8m ama ben o kişiye borcu kapatıp bankaya borçlanma daha iyi mi diye düşünüyorum. Çünkü gercejten insana borçlu kalmaktan daha iyi aslında banka ...