Altin birikimi

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
Arkadaşlar merhaba
Ben her ay tam ve yarim altın alacağım. Önceden alıyordum ama duzenli değildi,bilezik cumhuriyet filan aliyordum. Ve bunu kendi imkanlarimla saklıyorum.
Size sormak istediğim, bankada altın hesabı açmak daha mi iyi olur? Kızlarımın ziraat bankasında çeyiz hesabı var toplamda 12bin. Yarın onu bozup yine ayni bankada vadesiz altın hesabına çevirmek nasıl olur sizce?

bankada altın hesabı açmak güvenikirlik açısından tabiiki daha iyidir.
Makas aralığı filan yazıyordu da internette,aslında o konularda bilgim yok. Piyasayla aynı değerde mi alıp bozabiliyoruz acaba,bir de sadece gr geçerli. Cumhuriyet altını filan daha mi kârlı ki?

Makas aralığı filan yazıyordu da internette,aslında o konularda bilgim yok. Piyasayla aynı değerde mi alıp bozabiliyoruz acaba,bir de sadece gr geçerli. Cumhuriyet altını filan daha mi kârlı ki?
mesai saatleri içinde uygun olur, bankanın çalışma saatlerinde almaya bak. piyasadan daha uygun oluyor, yine de sorarsın piyasaya. ben hep gr.aldım, çeyrek de vardı ama cumhuriyet var mı bilmiyorum.

mesai saatleri içinde uygun olur, bankanın çalışma saatlerinde almaya bak. piyasadan daha uygun oluyor, yine de sorarsın piyasaya. ben hep gr.aldım, çeyrek de vardı ama cumhuriyet var mı bilmiyorum.
Teşekkür ederim. Telefondan hallediyorsunuz bu islemleri,doğru mu?

Benimde maaş bankam ziraat 1.7tl alım satım farkı oluyor has altın ama gram olarak alıyorum yükselince satıp tekrar alabilirsin fiziki altında daha çok zarar ediliyor gibi geliyor satılınca bebişim için her ay 1 gram almaya calışıyorum fiziki 3 ayda küçük miktar almıştım 30 gram gibi bişey 600tl kar elde ettim

X