Hiç duymadım ve görmedim, geçen yıl kayınvalidem kaç yıllık 2 tane yüzüğünü hediye etti hiç bir aşınma falan yok. 40 50 senelik yüzükler, ama bilemicem kendi alyanslarım da da olmadı 2,5 yıldır bir aşınma vs durumuLütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Yaa o zaman iade edeyüm ben. Ya kabul etmezlerse ne yapsam acaba kabul etmezlerse eşimle yüzgöz olmalarından korkuyorum. Çünkü 24 saat bile olmadı ve doğru dürüst takmadım bileHiç duymadım ve görmedim, geçen yıl kayınvalidem kaç yıllık 2 tane yüzüğünü hediye etti hiç bir aşınma falan yok. 40 50 senelik yüzükler, ama bilemicem kendi alyanslarım da da olmadı 2,5 yıldır bir aşınma vs durumu
Kesin sahte. Fiş almadınız mı? Polise gider, şikayetçi olursunuz.Yaa o zaman iade edeyüm ben. Ya kabul etmezlerse ne yapsam acaba kabul etmezlerse eşimle yüzgöz olmalarından korkuyorum. Çünkü 24 saat bile olmadı ve doğru dürüst takmadım bile
Dünden varmi idi .Merhaba kızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Dün 14 ayar alyans aldım bugün aşındığını farkettim eşim gelsin işten kuyumcuya gidecez ama gitmeden merak ediyorum 14nayar altın aşınır mı acaba. İlk defa altının aşındığını gördüm. İçime şüphe girdi dolandırıldık mı acaba. Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
Muhtemelen altın değil altın kaplama yüzük. Kendi yüzüğüm 14 ayar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta vurduğum yerlerde çentik var ama böyle aşınma falan yok.Merhaba kızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Dün 14 ayar alyans aldım bugün aşındığını farkettim eşim gelsin işten kuyumcuya gidecez ama gitmeden merak ediyorum 14nayar altın aşınır mı acaba. İlk defa altının aşındığını gördüm. İçime şüphe girdi dolandırıldık mı acaba. Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
Kabul etmeme lüksü yok bana göre fiş vs aldıysanız üzerinden zaman geçmeden hemen bugün gidin iade etmek istediğinizi söyleyin , sorun çıkarsa da polise gidersinizYaa o zaman iade edeyüm ben. Ya kabul etmezlerse ne yapsam acaba kabul etmezlerse eşimle yüzgöz olmalarından korkuyorum. Çünkü 24 saat bile olmadı ve doğru dürüst takmadım bile
Bin yıl geçse de olmaz. Kaplama bence.1 günde böyle bişey olamaz ya.
Maalesef almadık fiş bebekle gittik baya ağladı biraz beklemek zorunda da kaldık hemen çıktıkKesin sahte. Fiş almadınız mı? Polise gider, şikayetçi olursunuz.
Maalesef beneğim baya huzursuz oldu aceleyle çıktıkFiş vs yok mu
686 yazıyor somaltın diye ahhh nasıl dikkatsiz olabildikAyarının 14 olduğundan emin misiniz? İçinde ne yazıyor?
Bin yıl geçse de olmaz. Kaplama bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?