Altın alma

Emirimoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
1.091
768
43
34
Lütfen konum taşınmasın:)
Bayanlar mrhaba.ben para biriktirmek istiyorum eşime söylemeden.cunku mutlaka istiyor:) ben çalışıyorum öğretmenim.
Her ay çeyrek mi almaliyim yoksa para olarak mi kalsın.
Biriktirme nedenim kenarda hiç takacak altının yok.bitiktirip kendime altın set falan almak istiyorum...
Bu arada eşim hiçbirşey demez öğrenince hatta sevinir bile ;)
Çünkü alacağım seyfe yatırım olacak

Altınin durumu ne olur bilmiyorum. Altin alirsaniz kar da edebilirsiniz zarar da.
Parayi ise tırtıklamam diyorsan biriktirebilirsin. Ben tırtıklarim misal.

Lütfen konum taşınmasın:)
Bayanlar mrhaba.ben para biriktirmek istiyorum eşime söylemeden.cunku mutlaka istiyor:) ben çalışıyorum öğretmenim.
Her ay çeyrek mi almaliyim yoksa para olarak mi kalsın.
Biriktirme nedenim kenarda hiç takacak altının yok.bitiktirip kendime altın set falan almak istiyorum...
Bu arada eşim hiçbirşey demez öğrenince hatta sevinir bile :KK66:
Çünkü alacağım seyfe yatırım olacak

Altın hesabı açıp çeyrek gram Allah ne verirsw.

Yükselince bozdur düşünce ara ara al

Altınin durumu ne olur bilmiyorum. Altin alirsaniz kar da edebilirsiniz zarar da.
Parayi ise tırtıklamam diyorsan biriktirebilirsin. Ben tırtıklarim misal.
Tırtıklarım iste:( ben şuana kadar hiç birikim yapamadim düşünün...jredi çektim araba almak için çok şükür 4 ay sonra bitiyor tek birikimim bu :) o da direk maaştan keislince ödeyebildim.dolar nasıl olur

Altın hesabı açıp çeyrek gram Allah ne verirsw.

Yükselince bozdur düşünce ara ara al
Altın hesabı açarsam eşimin haberi olur altın hesabınız var.orda 900 liralık altınınız vardı (gram tam bilmiyorum) onu hemen bozdurmuş sıkışınca. Ben böyle olsun istemiyorum. Dar da kalınca hemen oraya yönelmek istemiyorum :(

Altın hesabı açip maasinizdan otomatik altın alma talimatı verin. Set alacaginiz zaman o günkü fiyattan bozdurup alırsınız

Tırtıklarım iste:KK43: ben şuana kadar hiç birikim yapamadim düşünün...jredi çektim araba almak için çok şükür 4 ay sonra bitiyor tek birikimim bu :) o da direk maaştan keislince ödeyebildim.dolar nasıl olur
Ya dolar da nolur secim sonrasi bilmiyorum. Kp de alicak ama cesaret edemiyo. Siz o zaman garanti ceyrek alin. Esimle konustuk yeni bende az cok ceyrek almaya baslicam. Dursun kenarda. Ee begendiginiz takiyi karta cektirp alsaniz nasil olsa ödenir oylede.

Ya dolar da nolur secim sonrasi bilmiyorum. Kp de alicak ama cesaret edemiyo. Siz o zaman garanti ceyrek alin. Esimle konustuk yeni bende az cok ceyrek almaya baslicam. Dursun kenarda. Ee begendiginiz takiyi karta cektirp alsaniz nasil olsa ödenir oylede.
Karta çektirmek iyi olur da öyle de baya üzerine koyuyorlar. Indirim hiç yapmıyorlar.zarar oluyor.ben takmak için istiyorum evet ams birikim içinde istiyorum.aslinda çeyrek en mantiklisi.ceyrek alamazsam bile gram altın satılıyor değil mi kuyumcuda

Yakın zamanda bir miktar param vardı ve döviz aldım (Euro)..
Uzun vadede kesinlikle de kazandırıyor, bence düşünebilirsiniz..

Uzun vade misal ne kadar zaman olarak ?

Ya şöyle söyleyim , o paradan ümidi keseceksiniz,unutacaksınız..
5 yıl,10 yıl her neyse..
Aldığınız fiyatın devamlı üstüne ekler Yani,hiçbir kaybınız olmaz..
Altın vs alma şansım da vardı,ama ben nedense euro dan yana kullandım şansımı, ve 2 ayda da bayağı bir karım oldu şuan bile..

Karta çektirmek iyi olur da öyle de baya üzerine koyuyorlar. Indirim hiç yapmıyorlar.zarar oluyor.ben takmak için istiyorum evet ams birikim içinde istiyorum.aslinda çeyrek en mantiklisi.ceyrek alamazsam bile gram altın satılıyor değil mi kuyumcuda
Satiliyor canim. Ceyrek biriktir o zaman. Yada altin hesabi falan oluyo bankalar da bi arastor istersen

Altın hesabı açarsam eşimin haberi olur altın hesabınız var.orda 900 liralık altınınız vardı (gram tam bilmiyorum) onu hemen bozdurmuş sıkışınca. Ben böyle olsun istemiyorum. Dar da kalınca hemen oraya yönelmek istemiyorum :KK43:

O zamn maaş yatar yatmaz gram yada çeyrek

Maastan kalanlarla değil dikkat

Maaş yatar yatmaz ilk iş birikim

Back
X