- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
-
- Konu Sahibi felisimfelis
Herkese merhaba, 25. haftayi doldurdum bugün. Ancak dünden beri, sabah kalkınca veya uzun süre oturduktan sonra yürüdüğümde alt eklemlerimde ağrı hissediyorum 10-15 dakika boyunca her adımımda hissettiriyor. Sanki balerinler gibi bacaklarımı sonuna kadar açmışım ve saatlerce öyle kalmışım gibi!!!! Benzer şeyler yaşayan var mı? Endişe etmeli miyim? Doktoruma hala ulaşamadım, yarın tüm tahlilleri yaptırıp sonuçlarla birlikte gideceğim. Lütfen yardım edin!!!
ayni durumu bende yasiyorum yaa birkac gundur neredeyse topallayarak yuruyorum .
Geçmiş olsun canım, benzer şikayetleri yaşayanları okuyunca hem üzülüyorum hem tek olmadığım için seviniyorum, çünkü anlıyorum ki bu haftalar için olağan bir şikayeti yaşıyorum.
benimde bu hafta yatarken kemiklerim ayrılıyor sanki. Yarım saat aynı pozisyonda kalayım mahfoluyorum. Diğer tarafa dönerkende bütün kemiklerim birbirine çarpar gibi sesler çıkarıyorlar. Uyumak işkenceye dönüştü benim için artık...
Sürekli sağa sola döndüğüm içinde bebeği rahatsız ettiğmi düşünüyorum... Kısır döngü yani
Çok geçmiş olsun canım. Benim ön kemiğimdeki ağrı 4-5 günde bir tekrarlıyor, bazen de çeşit olarak kasık ağrısı ekleniyor buna. Bu arada önemle belirteyim, ben yavaş da olsa düzenli yürüyüş yapıyordum, yürüyüşü keseceksin, dedi doktorum, önümdeki ağrıdan dolayı. Evin içinde kendi işlerimi görüp yemek yapabiliyorum ama uzanıyorum çoğunlukla.
kizlar dun sabah esimi yolladiktan sonra tekrar uykuya dalmaya calisirken sanki kutuma elektrik verilircesine cok kuvvetli anlik bir agri hissettim o can havliyle bagararak kalktim hemen yataktan. gun icindede ona benzer cok hafif agrilar oldu. aceba dogum sancisimiyda?sizdede ooldumu hic?