- 4 Ocak 2020
- 171
- 296
- Konu Sahibi leialila37
Merhaba kızlar bebeğim altı aylık oldu ama uyku düzeni hala karman çorman. Bi ara geceleri hiç kalkmadan altı yedi saat uyuyordu geç uyuyordu onbir oniki gibi ama böyle altı yedi saat uyuması çok güzeldi. Sonra bi anda geceleri sık sık uyanmaya başladı. Mesela geçen gece uyuttuktan bir saat sonra uyandı emzirdim geri uyuttum kendim de uyudum bi saat olmadan yine kalktı. Gece boyunca böyle devam etti. Birkaç gün sonra saatte bi değil de iki üç saatte bi kalkmaya başladı. Gündüzleri de uyandıktan bir buçuk iki saat sonra tekrar uyuyordu ve bu uykusu iki saate yakın sürüyordu. Öğlen bir gibi uyutuyordum mesela üçe kadar uyuyordu. Ama şimdi uyutuyorum yirmi otuz dk sonra uyanıyor ne yaparsam yapayım geri de uyumuyor. Bi uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum. Akşamları erken uyusun istiyorum en geç dokuz buçukta uyusun istiyorum gündüzleri erken kalkmasına razıyım yine erken kalkıyor zaten. Gün içinde de en azından bi saat falan uyutabilmek için ne yapmak lazım Böyle az az uyuyunca uykusunu alamıyor bütün günü mızıldanmakla geçiyor. Allah aşkına bilen eden varsa bi akıl verebilir mi nasıl düzene sokacağız bu durumu?