Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benımkıde herkesı gorunce sevınıyor, genelde ben ve o evde hep yalnız olduğumuz ıcın kımı görse sevınıyor yavrum :) tepkıler hep aynı yanı.. Bukadar kafanıza takmayın îmanın Büyüdükçe sıze farklı davranacak
Bebek gelişimi kitabında okumuştum; Bebekler anne- baba ve diğer insanlar ayrımını 8. aydan sonra yaparlarmış. Bizde de öyle oldu. benim oğlum da herkese gider. inanın bu sıkıntı edecek bi durum değil, aksine çok da iyi bişey. ilerleyen zamanda daha iyi anlarsınız. zorlamaz sizi hiç. Sevgi ve güvenle büyüyen bir bebek demekki.
Bebek gelişimi kitabında okumuştum; Bebekler anne- baba ve diğer insanlar ayrımını 8. aydan sonra yaparlarmış. Bizde de öyle oldu. benim oğlum da herkese gider. inanın bu sıkıntı edecek bi durum değil, aksine çok da iyi bişey. ilerleyen zamanda daha iyi anlarsınız. zorlamaz sizi hiç. Sevgi ve güvenle büyüyen bir bebek demekki.