Arkadaşlar bu yöntemlerin hepsini kendimce uyguladim ve hala hamile değilim. Forumu açtım sonuçlandırmak istedim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıcakla versin inşallah.
Yok malesef canım. Hiç bişey yapmıyorum artık bu ay tedaviyi de askıya aldım. Rabbim hayırlısıyla tez zAmanda kavuştursun bebeklerimize inşallahAslı aslı bende 2ay hayıt suyu kullandım bıraktım bu ay belimi cektirdim yakı var şuan arada soğan suyu içiyorum hayırlısı bakalım. Sen temmuzdan beri yazmıyorsun sanırım var mı hamilelik
Merhaba Siz de kalmissiniz Hayirli olsun ne yaptiniz?Konu sahibi bebeğiniz olmuş sanırım, hayırlı olsun nasil oldu biseyler denediniz mi gebe kaldığınız ay
Merhaba, ben hamile kaldığım ay bi tanıdığım medine hurmasi diye bisey getirmişti. Sert ceviz gibi internette ismi narçıl olarak da geçiyor. Onu kaynatip sabah aksam 15 gün icmeye çalıştım. Cok duzenli yapamasam da o ay hamile kaldım. Sadece Medinede satılıyor diye biliyorum. Umreye giden bi tanıdık varsa isteyin mutlaka. Inşallah sizinde olur bi an evvelMerhaba Siz de kalmissiniz Hayirli olsun ne yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?