alternatif tıp, kocakarı ilaçları, eski zaman yöntemleri ile gebelikk

asli-asli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
806
518
öncelikle şöyle bi önsözle başlamak istiyorum;
hangi çağda yaşıyoruz, kocakarı ilacı mı kaldı, ne kadar geri kafalısınız, doktorlar ve ilaçlar dururken böyle hurafeleri nerden buluyosunuz diyenlere....
bende bir sağlıkçıyım ve çook iyi bi araştırmacı olduğumu düşünüyorum. bi çok konuda az çok bilgim var. bi sağlıkçı olarak da diyorum ki, 21. yüzyılda hala çoğu ilaç bitkisel yöntemlerden elde ediliyo. sen bi ilaç içiyosun ki özellikle hormon ilacı 20 sene sonra erken menapoz, rahim kanseri, böbrek problemleri .... ile uğraşıp duruyosun. oysaki o ilacın ham maddesini akıllıca kullansan daha sağlıklı olur. ayrıca doktorların ellerindeki modern cihazlar eski zamanların ebelerinin kullandığı cihazların geliştirilmişi..... velhasıl kelam modern tıbbı imkanları dahilinde kullanan ve bi neticeye ulaşamayan biri olarak alternatif tıptan faydalanmak çok aklı selimce. başlığa karşıt görüşlü arkadaşlar ona göre yorum yaparsa çok minnettar kalırım... saygılarımla....

Arkadaşlar yazım biraz uzun oldu ama amaca gelecek olursak, sizlerden
-bele yakı vurdurmak,
-rahmı ters olanlar için rahim düzelttirmek,
-hacamat yaptırmak
-hayıt suyu içmek
-......
gibi yöntemleri deneyen, duyan ve faydasını gören oldu mu acaba? bi çok kişi bu yöntemlerden biriyle gebe kalmış. verecek olan Allah tır muhakkak ama yolunda mücadele etmek de bizim vazifemiz. bu yöntemlerin nasıl yapıldığı konusunda bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim...

canım 4 sene boyunca denemediğim şey kalmadı sadece hacamat ve akupunktur kaldı yaptırmadığım onuda arkadaşım yaptırdı onunda olmadı .ama neyin vesile olacağını da bilemeyiz tabi

aynen canım bizim uğraşlarımız vesile olsun diye. bn de 3,5 senedir sadece dr ve ilaçlarla mücadele ediyordum ama bu ay bıraktım ikisini de. ben duydum yakı işe yaramış kupa çekmişler falan bişeyle bişeyler ama ayrıntılarını bilmiyoum. bilen birileri vardır dedim belki ama ....

Arkadaşlar bu yöntemlerin hepsini kendimce uyguladim ve hala hamile değilim. Forumu açtım sonuçlandırmak istedim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıcakla versin inşallah.

Arkadaşlar bu yöntemlerin hepsini kendimce uyguladim ve hala hamile değilim. Forumu açtım sonuçlandırmak istedim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıcakla versin inşallah.

Aslı aslı bende 2ay hayıt suyu kullandım bıraktım bu ay belimi cektirdim yakı var şuan arada soğan suyu içiyorum hayırlısı bakalım. Sen temmuzdan beri yazmıyorsun sanırım var mı hamilelik

Aslı aslı bende 2ay hayıt suyu kullandım bıraktım bu ay belimi cektirdim yakı var şuan arada soğan suyu içiyorum hayırlısı bakalım. Sen temmuzdan beri yazmıyorsun sanırım var mı hamilelik
Yok malesef canım. Hiç bişey yapmıyorum artık bu ay tedaviyi de askıya aldım. Rabbim hayırlısıyla tez zAmanda kavuştursun bebeklerimize inşallah

Konu sahibi bebeğiniz olmuş sanırım, hayırlı olsun nasil oldu biseyler denediniz mi gebe kaldığınız ay

Merhaba Siz de kalmissiniz Hayirli olsun ne yaptiniz?
Merhaba, ben hamile kaldığım ay bi tanıdığım medine hurmasi diye bisey getirmişti. Sert ceviz gibi internette ismi narçıl olarak da geçiyor. Onu kaynatip sabah aksam 15 gün icmeye çalıştım. Cok duzenli yapamasam da o ay hamile kaldım. Sadece Medinede satılıyor diye biliyorum. Umreye giden bi tanıdık varsa isteyin mutlaka. Inşallah sizinde olur bi an evvel

X