• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alternatif tıp ile gebe kalan var mı ?

Gonuldagii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
50
84
8
26
2 yıldır bebek sahibi olamıyoruz hiçbir gebelik oluşmadı şimdiye kadar. Tüm kontroller yapıldı eşime de bana da. Hiçbir sorun çıkmadı herşey normal olması gerektiği gibi. Tedaviye başlayalım dedi doktor sanırım aşılama yapılacak. Ama şuan maddi durumumuz pek iyi değil malesef. Hiçbir problemi olmadan alternatif tıp ile gebe kalan var mı ? (Kürler, otlar, bitkiler vb)

2 yıldır bebek sahibi olamıyoruz hiçbir gebelik oluşmadı şimdiye kadar. Tüm kontroller yapıldı eşime de bana da. Hiçbir sorun çıkmadı herşey normal olması gerektiği gibi. Tedaviye başlayalım dedi doktor sanırım aşılama yapılacak. Ama şuan maddi durumumuz pek iyi değil malesef. Hiçbir problemi olmadan alternatif tıp ile gebe kalan var mı ? (Kürler, otlar, bitkiler vb)
Var tabi Allahin takdiri işte vakti zamanini yada vesilesini biz bilemeyiz ki.Sen kür yaptim hamile kaldim dersin halbuki onun vakti gelmiştir kür sana vesile olmustur.içinden yapmak geliyorsa yap ama ne yapiyosan inanarak yap sana şifa olacagina bebegine vesile olacagina inanarak.Allah rast getirsin gönlüne göre olsun herşey insallah🙏

Back