NöeeeeyYa korunmadan yap et sora buraya hamile miyim diye konu açarsin. Meni yutup hamile kalinabilecegini zannediyorsun ya hani. Bu defa kesin kalirsin. Yazik olur
Eneeeee senin günlüğünü sevsinler kız cok az kalmış yaaaNöeeeey
Nasip kadar kısmetEneeeee senin günlüğünü sevsinler kız cok az kalmış yaaanormal mi düşünüyorsun sezo mu
Sezeryansa daha da az kalmış bi 8 haftacık kadar dicektim. Rabbim saglıklı dogum lar nasip etsin biz ne istersek isteyelim bebişler karar veriyor nasıl geleceğine.Nasip kadar kısmet
Bu sahte savma konular acmakdan ne zevk alıyorlar anlamadım
Ne bilgisiz yetişkinler var bir bilsen. Çok acı ama ertrsigün hapının varlığını kürtajdan sonra benden öğrenen arkadaşım var benimHak verilen durum da var ama çok basit şeyleri de sormaları bu kadar da bilgisiz bı yetiskin olamaz
11 yıllık evliyim ebe ile her zaman konuşuruz şimdide 2.cocuk için geç kaldınız yapın dedi o kadar samimi olmuşuz ki bunu söyleyebiliyor bakalım 24 Eylül bat eyer bu ayda olmazsam Dr gidip muayene olucamNe bilgisiz yetişkinler var bir bilsen. Çok acı ama ertrsigün hapının varlığını kürtajdan sonra benden öğrenen arkadaşım var benim
Hele evliysen özellikle korunma yöntemleri için sorumlu ebene gideceksin, aklında ne varsa soracaksın, onlar bunun için orada, internette dünya kadar cinsel danışman videosu var en basitinden.
Allah gönlüne göre versin inşallah.11 yıllık evliyim ebe ile her zaman konuşuruz şimdide 2.cocuk için geç kaldınız yapın dedi o kadar samimi olmuşuz ki bunu söyleyebiliyor bakalım 24 Eylül bat eyer bu ayda olmazsam Dr gidip muayene olucam
Amin canım aslinda biz oluruna bırakmıştık ama 8 yaşında kızım var o çok istiyor siz ölünce ben ne yapacağım demeye başladıAllah gönlüne göre versin inşallah.
Bağlı bulunduğun ebe gerçekten çok önemli ama kullanmasını bilen için
Gerçekten geç kalmışsınız ama belki de böylesi hayırlıdır. Ben 4 yaşı ideal buluyorum, kendim de öyle yaptım, şimdi çoğu zaman arkadaş gibi takılıyorlar. Varlıkları yoklukları belli olmuyorAmin canım aslinda biz oluruna bırakmıştık ama 8 yaşında kızım var o çok istiyor siz ölünce ben ne yapacağım demeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?